Date companie
 
 
 
 

Conferința de presă a lui Nicușor Dan, bruiată de claxoane

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Iunie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : plangere, sector, conferinta, dan, nicusor, claxon
 

Un nou scandal cu Nicușor Dan în prim plan! Candidatul PNL susținut de USR pentru Primăria Capitalei a susținut o noua conferință de presă sabotată de mai multe mașini aparținând Primăriei Sectorului 5. La fata locului au apărut mai mulți polițiști locali, subordonați de Primăria Sectorului 5, cărora Nicusor Dan și cei care-l însoțeau le-au reproșat că nu au intervenit pentru a-i sancționă pe cei care bruiau conferința. Nicușor Dan le-a declarat celor prezenți că vă depune o plângere pentru tulburarea liniștii publice în urma incidentului.

NICUȘOR DAN, candidat primărie "Voi face o plângere împotriva primarului sectorului 5 și împotriva șefului acestei companii de salubritate care aparține sectorului 5 și împotriva poliției sectorului 5, pentru că au perturbat printr-o acțiune deliberată, au perturbat liniștea publică."

În urma cu aproape doua săptămâni, în Prelungirea Ghencea, Nicusor Dan a încercat să șuștină o alta conferință de presă în timpul căreia a fost apostrofat de viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu.


Conferința de presă a lui Nicușor Dan, bruiată de claxoane

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2