Date companie
 
 
 
 

Confesiunile Oanei Zăvoranu au cuprins dezvăluiri despre relația cu Pepe

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : contract, Oana Zavoranu, Pepe, divort, vedete, dezvaluiri, Judecatorie, impresar
 

În plin proces de divorț, Oana Zăvoranu și-a spălat din nou...problemele în public. Mai bine de doua ore, fosta vedetă TV si, uneori, cântăreață a facut in fața presei dezvăluiri picante despre agitata relația cu Pepe. Oana și-a început pledoaria cu dezamăgirea cã prietenii au lăsat-o la greu.

OANA ZĂVORANU: "Sunt foarte dezamãgitã de gasca, ca sã spun asa, pe care eu am avut-o în ultimii sapte ani, alãturi de domnul Ionut Nicolae Pascu. Am înteles cã le-ar interzice acestor prieteni sã vorbeascã cu mine. Ar fi o ipotezã! Nici rudele se pare cã nu au voie sã vorbeascã."

Ana Maria Prodan a devenit, după cum spune Oana, impresarul ei ''propriu și personal''.

ANA MARIA PRODAN, impresarul Oanei Zăvoranu: "O ador pe Zãvoranu si cred cã undeva suntem identice. L-am sunat pe Pepe si l-am rugat din tot sufletul meu sã nu murdãreascã opt ani frumosi! (...) Mi-a râs din nou, îmi fac bani din chestia asta, nu mã intereseazã!"

Oana Zăvoranu, care n-a uitat să aducă în discuție averea pentru viitorul partaj, l-a acuzat pe Ionuț Nicolae Pascu, alias Pepe, că a venit pe furiș acasă si ar fi furat actele mai multor imobile.

IONEL TODAN, avocatul Oanei Zăvoranu: "În aceastã casã, cei doi soti au fãcut investitii de la un anumit moment, investitii care categoric sunt comune."

OANA ZĂVORANU: "În seara în care a venit sã-si ia niste lucruri din casa lui, i s-au lipit de mânã si toate actele noastre personale. (...) Îti iei actele tale, dar de ce le iei si pe ale mele, de ce mã lasi în impas de a-mi face un contract?"

Oana i-a dat o replică lui Pepe, care a amenintat-o că trebuie să plece din căminul conjugal până pe 5 aprilie.

OANA ZĂVORANU: "Domnul Pascu, ori sunteti un boier, ori dupã aia uitati cã sunteti boier si începti ca un cãmãtar sã vã somati sotia, încã, sã pãrãseascã la modul golãnesc, cartierist, sã pãrãseascã casa ca pânã pe 5 sunt eu bãiat valabil."

Joi, 10 martie, Oana Zăvoranu a depus cererea de divorț la Judecătoria sectorului 3.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • La ”Opriți Timpul”, duminică, de la ora 13.00, aflăm detalii din viața vedetelor ( 1 Mai 2020 )

  Duminica aceasta vă așteptăm în fața televizioarelor, pentru a afla detalii din viața artiștilor, doar la emisiunea „Opriți Timpul”, la Național TV. Mihai Trăistariu trăieste o viață desprinsă parcă dintr-o altfel de zodie, aflată...

 • Mesaje de Paște ( 18 Aprilie 2020 )

  Gânduri bune de Paște și mesaje de încurajare, din partea vedetelor Național TV, Favorit TV și Național FM, pentru dumneavoastră, cei care îi urmăriți, zi de zi, la televizor și la radio. Vedetele noastre vă invită să rămâneți...

 • România, condamnată la C.E.D.O. într-un caz de violență domestică ( 12 Februarie 2020 )

  România a fost condamnată la CEDO pentru că nu a anchetat cum trebuie un caz de violență domestică. Asociația VeDem Just semnalează cazul. E vorba de o femeie care s-a plâns că a fost lovită de soț, iar acesta...

 • Mic dejun la Național FM, după un pariu cu rezultat ”romantic” ( 4 Februarie 2020 )

  Colegii noștri de la Național FM se țin de șotii! Victoria Simonei Halep a devenit subiect de pariu între colegii de la radio, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă. Cine credeți că a pierdut?

 • Grevă spontană, în depourile CFR ( 16 Ianuarie 2020 )

  Grevă spontană la depourile CFR! Sindicaliștii au protestat, nemulțumiți de transferul către CFR și pe salarii mai mici. Călătorii din peste 10 județe au fost afectați, 19 trenuri fiind blocate pe șine timp de câteva ore.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2