Date companie
 
 
 
 

Confesiunile Oanei Zăvoranu au cuprins dezvăluiri despre relația cu Pepe

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : contract, Oana Zavoranu, Pepe, divort, vedete, dezvaluiri, Judecatorie, impresar
 

În plin proces de divorț, Oana Zăvoranu și-a spălat din nou...problemele în public. Mai bine de doua ore, fosta vedetă TV si, uneori, cântăreață a facut in fața presei dezvăluiri picante despre agitata relația cu Pepe. Oana și-a început pledoaria cu dezamăgirea cã prietenii au lăsat-o la greu.

OANA ZĂVORANU: "Sunt foarte dezamãgitã de gasca, ca sã spun asa, pe care eu am avut-o în ultimii sapte ani, alãturi de domnul Ionut Nicolae Pascu. Am înteles cã le-ar interzice acestor prieteni sã vorbeascã cu mine. Ar fi o ipotezã! Nici rudele se pare cã nu au voie sã vorbeascã."

Ana Maria Prodan a devenit, după cum spune Oana, impresarul ei ''propriu și personal''.

ANA MARIA PRODAN, impresarul Oanei Zăvoranu: "O ador pe Zãvoranu si cred cã undeva suntem identice. L-am sunat pe Pepe si l-am rugat din tot sufletul meu sã nu murdãreascã opt ani frumosi! (...) Mi-a râs din nou, îmi fac bani din chestia asta, nu mã intereseazã!"

Oana Zăvoranu, care n-a uitat să aducă în discuție averea pentru viitorul partaj, l-a acuzat pe Ionuț Nicolae Pascu, alias Pepe, că a venit pe furiș acasă si ar fi furat actele mai multor imobile.

IONEL TODAN, avocatul Oanei Zăvoranu: "În aceastã casã, cei doi soti au fãcut investitii de la un anumit moment, investitii care categoric sunt comune."

OANA ZĂVORANU: "În seara în care a venit sã-si ia niste lucruri din casa lui, i s-au lipit de mânã si toate actele noastre personale. (...) Îti iei actele tale, dar de ce le iei si pe ale mele, de ce mã lasi în impas de a-mi face un contract?"

Oana i-a dat o replică lui Pepe, care a amenintat-o că trebuie să plece din căminul conjugal până pe 5 aprilie.

OANA ZĂVORANU: "Domnul Pascu, ori sunteti un boier, ori dupã aia uitati cã sunteti boier si începti ca un cãmãtar sã vã somati sotia, încã, sã pãrãseascã la modul golãnesc, cartierist, sã pãrãseascã casa ca pânã pe 5 sunt eu bãiat valabil."

Joi, 10 martie, Oana Zăvoranu a depus cererea de divorț la Judecătoria sectorului 3.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pepe, concert de zile mari pe Insula Fundeni ( 14 Septembrie 2020 )

  Atmosferă de poveste, la concertul susținut de Pepe, aseară, pe scena amplasă pe Insula Fundeni! „Sentimente interzise”, “Îmi pasă” sau “Tu n-ai suflet” sunt doar câteva dintre celebrele melodii...

 • Dovada încheierii RCA se va face cu polița sau contractul, tipărit sau electronic ( 9 Septembrie 2020 )

  Veste bună pentru șoferi! Din 10 septembrie, atunci când sunt opriți de polițiști, în trafic, pentru controlul documentelor, conducătorii auto pot prezenta dovada RCA, atât cu polița de asigurare, cât și prin prezentarea contractului.

 • Crimă, într-o familie din Satu Mare ( 14 Iulie 2020 )

  Un bărbat din Satu Mare și-a omorât soția cu mai multe lovituri de cuțit. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, crima s-a produs, luni seară, în jurul orei 21.00. Într-un moment tensionat...

 • Liberalizarea pieței gazelor, în vigoare ( 1 Iulie 2020 )

  Liberalizarea pieței gazelor a intrat în vigoare! Începând de astăzi, prețul gazelor nu mai este reglementat de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei, ci se stabilește în funcție...

 • Relansare a lucrărilor la Autostrada Transilvania și la DN 76 Oradea - Deva ( 12 Iunie 2020 )

  Contractul pentru tronsonul Chiribiș-Biharia al Autostrăzii Transilvania, semnat, astăzi, în prezența premierului Ludovic Orban. Șeful Executivului, însoțit de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a vizitat șantierul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2