Date companie
 
 
 
 

Confuzie în trafic

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 August 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : trafic, confuzie, semafoare
 

Gropile și traficul aglomerat par să nu fie suficiente intr-o capitala ce se vrea europeană. Așa că nu lipsesc nici semaforizările prost plasate. Un exemplu? Bulevardul Iuliu Maniu, la intersecția cu strada Partidurii, pe sensul de mers spre autostrada București Pitești. Aici semaforul nu este plasat pe un stalp până în trecerea de pietoni și până în intersecție ci dincolo de aceasta. Astfel mulți șoferi care nu cunosc locul opresc chiar în mijlocul intersecției blocându-i pe cei care vin de pe strada Partiturii și întreaga intersecție totodată. O altă problemă cu semaforizarea este la intersectia Iuliu Maniu cu Drumul Osiei. Aici nu este clar care este semaforul pentru sensul de mers înainte și care este cel pentru dreapta.

MIHNEA URS, reporter

"Iuliu Maniu cu Drumul Osiei, 3 benzi de mers înainte spre autostrada și o bandă ce face dreapta pe Drumul Osiei. Problema intervine la semafoarele din spatele meu. Cel pentru înainte se afla deasupra benzii celei mai din stânga iar cel pentru dreapta se afla deasupra benzii din mijloc din cele pentru înainte. Astfel șoferii devin confuzi și mulți opresc la culoarea roșie pentru dreapta blocând astfel pe toți cei din spatele lor."

Bucureștiul este o aglomerație urbană ce necesită infrastructuri bine puse la punct. Deocamdată însă, chiar și problemele elementare dau bătăi de cap autorităților.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2