Date companie
 
 
 
 

Consătenii lui Bute, din Pechea, au urmărit K.O de la Nottingham cu ochii in lacrimi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : meci, bute, familia, pechea, campion, lacrimi
 

Dezamãgire în comuna gãlãteanã Pechea, dupã înfrângerea lui Bute. Cei peste o mie de oameni, care au urmarit meciul la la ecranul urias amplasat in centru comunei natale a lui Bute, au plecat spre casã cu lacrimi în ochi.

AMBIANTÃ "S-a terminat meciul! Este K.O.!"

VOX "Nu stiu ce a fost în capul lui. Poate a prins si o searã pentru cã nu toate meciurile seamãnã unul cu celãlalt. Sperãm sã câstige la Canada, trebuia sã plece nu sã stea la bãtaie.."

Nimeni nu se astepta ca Bute sã fie învins prin KO, cu atât mai putin omul care i-a pus mãnusile în mâini pentru prima datã.

FELIX PÃUN, primul antrenor a lui Bute "Pregãtit a fost, tactica a fost total gresita dupa parerea mea. Nu trebuia sa-i permita sa ocupe centrul ringului, sã vina peste el, sã stea în corzi. Trebuia sã obtinã o deplasare continuã în ring, lovituri la distantã si sã evite orice contact cu Carl Froch."

Familia pugilistului a trait la maximum suferinta finalului de meci.

TUDOREL SANDU, unchiul lui Lucian Bute "- Cum se simte mama lui acum? - Pãi abia am reusit sã o linistim. Eu sunt frate, mai este un frate, stãm în jurul ei si încercãm sã o încurajam."

Desi a fost înfrânt, toti pechenii îl considerã în continuare pe Lucian Bute campion si sperã ca acesta sã-si ia revansa în Canada.

VOX "S-a întâmplat. A fost un accident. Revansa poate o câstigã. Ce sã facem!"

VOICU SANDU, unchiul lui Lucian Bute "Eu cred cã în Canada îsi va reveni."
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2