Date companie
 
 
 
 

Containere ani-caniculă, amplasate în București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Iulie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : canicula, bucuresti, asistenta, containere, anticanicula
 

Primăria Capitalei vine în ajutorul cetățenilor, în zilele caniculare! Începând de astăzi, oamenii se pot adăposti de căldură într-unul din cele 20 de containere anti-caniculă, amplasate de către municipalitate în cele mai aglomerate zone din oraș, precum Piața Unirii, Piața Universității sau Piața Romană, dar și în câteva parcuri. Acestea sunt dotate cu trusă medicală de prim-ajutor completă, tensiometru și stetoscop, dozator de apă, chiuvetă mobilă și aparat de aer condiționat. În aceste spații, oamenii vor primi îngrijiri din partea personalului medical din rețeaua de medicină școlară.


CĂTĂLINA CINCĂ, reporter "După cum vedeți, în containerul anti-caniculă sunt acordate îngrijiri persoanelor afectate de temperaturile ridicate. Mai întâi se măsoară tensiunea. În cazul în care valorile de tensiune sunt mari, se acordă primul ajutor. Dacă omul nu-și revine, este preluat de ambulanță și transportat la spital. Toți cei care intră în container primesc și sfaturi pentru a se proteja de efectele caniculei."

Bucureștenii au fost încântați de inițiativa Primăriei și au luat cu asalt containerele amenajate pentru ei. De asemenea, Primăria Capitalei a mai informat că cele 19 spitale aflate în subordinea municipalității sunt pregătite să acorde ajutor oamenilor în perioadele caniculare care urmează.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2