Date companie
 
 
 
 

Contestația lui Dragnea la sechestru, respinsă de instanța Înaltei Curți

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Noiembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : respinsa, sechestru, inalta, curte, contestatie, dragnea
 

Contestația lui Liviu Dragnea față de sechestrul dispus de DNA în dosarul Tel Drum, respinsă de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție! Tot în dosarul "Tel Drum", instanța menținut sechestrul pus de procurori pe averile altor doi suspecți, Florea Neda și Petre Pitiș, reprezentanți ai Tel Drum SA. Decizia instanței este definitivă. Liviu Dragnea nu a venit miercuri la proces, el fiind reprezentat de doi avocați, Flavia Teodosiu și Maria Vasii. Aceștia au spus că procurorii nu trebuiau să pună sechestru pe bunurile lui Dragnea, deoarece în dosar nu există prejudiciu și nu s-au constituit părți civile. Procurorii au pus sechestru de peste 127 milioane lei asupra bunurilor lui Liviu Dragnea în dosarul Tel Drum. În acest dosar, liderul PSD este acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, și de abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau pentru altul, fapte comise în perioada în care era președintele Consiliului Județean Teleorman. Alături de el, în dosar sunt cercetate alte opt persoane din conducerea Tel Drum, asociați ai unor societăți comerciale sau funcționari.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Liviu Dragnea rămâne în închisoare ( 21 August 2020 )

  Cererea de eliberare din închisoare a fost respinsă

 • 17 tone de azotat de amoniu, depozitate necorespunzător ( 8 August 2020 )

  În urma unui control efectuat la o firmă din Blaj, polițiștii au ridicat aproape 17 tone de azotat de amoniu, depozitate chiar în curtea unității. Este vorba de același tip de substanță care a provocat explozia...

 • Liviu Dragnea rămâne după gratii ( 9 Iunie 2020 )

  O nouă cerere, o nouă respingere! Tribunalul București a respins ca nefondată, cererea prin care care fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a solicitat să fie eliberat din închisoare, pe motiv ca este deținut ilegal.

 • Liviu Dragnea, tot după gratii ( 18 Februarie 2020 )

  Nu se întrevede nicio portiță de scăpare din închisoare, în cazul lui Liviu Dragnea. Instanța Tribunalului București a decis, astăzi, ca a patra cerere de eliberare din închisoare a fostului lider PSD să fie trimisă la Inalta...

 • Liviu Dragnea vrea să fie eliberat ”de îndată” din închisoare ( 30 Ianuarie 2020 )

  Liviu Dragnea s-a prezentat, în această dimineață, la Instanța Supremă, în speranța că-i va convinge pe judecători să îl elibereze. Anterior, fostul președinte al PSD a depus o contestație la executarea pedepsei.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2