Date companie
 
 
 
 

Contractul de vânzare a C.F.R. Marfă va fi transmis C.S.A.T.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : basescu, ponta, guvern, cfr, contract, marfa, privatizare
 

Guvernul aprobă contractul de privatizare a CFR Marfă! Demersul reprezintă principala condiție pentru deblocarea vânzării companiei feroviare. Premierul Victor Ponta a precizat, însă, că documentul va fi trimis și la Consiliul Suprem de Apărare a Țării, astfel încât președintele Traian Băsescu să nu lase Executivul "să greșească". În lipsa hotărârii de guvern, contractul nu poate fi semnat și nici nu poate fi notificat Consiliul Concurenței.

VICTOR PONTA, premierul României "Azi aprobăm H.G. C.F.R. Marfă, că văd că nu poate să doarmă adversarul nostru politic. Îmi asum răspunderea, aprobăm H.G., o trimitem la C.S.A.T. spre avizare, dacă președintele știe ceva că greșim, să ne spună. În C.S.A.T., într-un cadru legal, să ne spună. Sunt convins că nu ne va lăsa să perseverăm în greșeală."

Luna trecută, Grup Feroviar Român a fost declarat câștigător în procesul de privatizare a C.F.R. Marfă, oferind 202 milioane de euro pentru pachetul de 51% din actiuni. Președintele Traian Băsescu declara, însă, că firma nu are sumele necesare pentru a plăti suma convenită și caută bani "pe la bănci". Totodată, Băsescu a susținut că premierul Victor Ponta trebuie să-și asume, în calitate de ministru interimar la Transporturi, responsabilitatea politică pentru privatizarea C.F.R. Marfă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2