Date companie
 
 
 
 

Contre între Nicușor Dan și Aurelian Bădulescu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Iunie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Nicusor Dan, USR-PNL
 

Conferință cu scandal în Prelungirea Ghencea din București! Candidatul USR-PNL - Nicușor Dan la Primăria Capitalei a vrut să să facă un rezumat al mandatului Gabrielei Firea, edilul Bucureștiului, însă el a fost întrerupt de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu care nu l-a lăsat să vorbească. Cel din urmă s-a poziționat de la începutul conferinței la pupitru, alături de Nicușor Dan și a declarat că vrea să își prezinte punctul de vedere.

AMBIANȚĂ 

Declarațiile candidatului USR-PNL abia au putut să fie urmărite pentru că viceprimarul Capitalei vorbea peste el mereu.

AMBIANȚĂ

NICUȘOR DAN, candidat PNL-USR la Primăria Capitalei
"Prezența a fost publică, oricând, oricine putea să vină să îmi adreseze întrebări din public, dar nu să vină cineva să vorbească peste mine în fiecare moment și să nu lase cetățenii să asculte, ce am vrut eu să spun."

Nicușor Dan spune că a ales acest loc pentru a susține conferința de presă deoarece aici șoferii stau foarte mult în trafic.

NICUȘOR DAN, candidat PNL-USR la Primăria Capitalei
"Am ales locul acesta pentru că este una din principalele probleme ale bucureștenilor, sunt petiții făcute de 4-5 ani. S-a construit foarte mult. Aici oamenii stau cel puțin o oră în fiecare dimineață ca să meargă la locurile lor de muncă, iar când plouă vedeți că nu există nici trotuar și oamenii sunt nevoiți să treacă prin noroi pană la stația de autobuz. Lucrarea asta costă undeva la 550 de milioane de lei și până în acest moment tot ce s-a investit este sub 10 milioane de lei deci în ritmul astă cândva în 100 de ani o să reușim să facem Prelungirea Ghencea, iar tot ce s-a investit pe infrastructură rutieră în București în 3 ani de mandat e jumătate din valoare acestei lucrări."

Candidatul USR-PNL spune că dacă va fi ales primar al Capitalei va soluționa problemele bucureștenilor pe care primarul Gabriela Firea nu a reușit să le rezolve.


Contre între Nicușor Dan și Aurelian Bădulescu

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Primăria Capitalei are datorii curente de 2,5 miliarde de lei. ( 14 Ianuarie 2021 )

    Primăria Capitalei, îngropată în datorii! Edilul Municipiului București, Nicușor Dan, a anunțat că instituția pe care o conduce are conturile blocate încă din luna august, din cauza unei datorii totale de peste două miliarde de lei.

  • Nicușor Dan nu se întoarce în USR ( 14 August 2017 )

    Fostul președinte al USR Nicușor Dan a declarat, la Parlament că nu va reveni într-un partid care „se pozitionează altfel decât în campania electorală”! Totuși, acesta a anunțat că, în cazul în care partidul reconsideră și spune că pe inițiativa de modificare a Constituției pentru redefinirea familiei nu are o poziție unitară, atunci revine în formațiunea politică.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2