Date companie
 
 
 
 

Controale la firmele de reciclare din Bolintin Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Iunie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : firme, perchezitii, reciclare, comisari, bolintin
 

Percheziții de amploare la mai multe firme din Bolintin Vale, din județul Giurgiu! Reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu au inspectat mai multe societăți care se ocupă de colectarea și valorificarea materialelor reciclabile, cum ar fi deșeuri metalice, peturi și sticlă. Au fost verificate și firme care se ocupă cu dezmembrări auto, service auto și vulcanizare.

COSMINA STOIAN, reporter "În urma controalelor, s-a constatat că firmele respective ardeau cablurile colectate, pentru a scoate din ele fierul, care apoi era vândut. Nu doar cablurile erau arse, ci și deșeurile, pentru a scăpa astfel de ele. La controalele din Bolintin Vale au participat 150 de polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, precum și jandarmi."

COSTEL ALEXE, ministrul Mediului „În fiecare zi sunt astfel de controale sau descinderi ale colegilor de la Garda Națională de Mediu, în echipe mixte cu cei de la Ministerul de Interne, pentru că vrem să ținem din scurt acest fenomen, pentru că e prezent din ce în ce mai des acest fenomen în ultima perioadă, în ceea ce privește reciclare, așa zisa reciclare a deșeurilor, pentru că ei nu fac acest lucru așa cum prevede legea.” 

Controale similare au avut loc în urmă cu câteva săptămâni la depozitele de deșeuri din Sintești, județul Ilfov. Acțiunile autorităților au ca obiectiv depistarea și sancționarea ilegalităților ce se comit în domeniul protecției mediului înconjurător, precum și combaterea evaziunii fiscale. Autoritățile vor să stabiească traseul deșeurilor reciclabile, existența documentelor de proveniență și de livrare a materialelor reciclabile, precum și sumele de bani folosite în circuitul comercial.


Controale la firmele de reciclare din Bolintin Vale

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Percheziții într-un dosar de obținere frauduloasă de credite ( 20 Ianuarie 2021 )

  Zeci de percheziții, în București și în cinci județe, într-un dosar de obținere frauduloasă de credite! Polițiștii, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 32 de percheziții domiciliare, în locuințele unor persoane...

 • Percheziții, la hoții de lemne din județul Alba ( 21 Decembrie 2020 )

  Percheziții în județul Alba, la persoane bănuite că au tăiat copaci ilegal. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au descins la 23 de adrese.

 • 12 persoane, reținute în urma perchezițiilor în spitalele suport COVID din Brașov și Harghita ( 4 Decembrie 2020 )

  12 persoane, printre care și șeful Biroului de Operațiuni Speciale Brașov, au fost reținute în urma perchezițiilor efectuate, joi, în patru spitale suport COVID din municipiul Brașov și din județul Harghita. Procurorii anticorupție...

 • Cauzele răspândirii comunitare a coronavirusului ( 9 Noiembrie 2020 )

  În sfârșit, se întrevăd principalele medii de transmitere a coronavirusului. În condițiile creșterii îngrijorătoare, de la o zi la alta, a numărului de infectrări, specialiștii din Sănătate au ajuns la concluzia...

 • Pădurari cercetați pentru furt de lemne din pădure ( 28 Octombrie 2020 )

  Descinderi ale polițiștilor la mai multe adrese din Timiș și Arad într-un dosar de furt de lemn. Perchezițiile au vizat mai mulți pădurari din cadrul Ocolului Silvic Lugoj care au obținut ilegal material lemnos.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2