Date companie
 
 
 
 

Controale la magazinele de vise din Constanta

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Decembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : magazine, garda, financiara, comisari, constanteni, vise
 

Inspectorii Gărzii Financiare și polițiștii constănțeni au luat la puricat unsprezece magazine de vise situate în partea industrială a orașului.

AMBIANTÃ (consumator se duce la usã): "-Vroiam sã vãd dacã e deschis? -E deschis, e deschis... -Pot sã intru? -Da! -Ce ti-au spus? -Cã s-a închis! -Ce stare îti dau? -De euforie, de...!"

AMBIANTÃ: "Asa se drogheazã o gramadã de copii! Cum e legal asa ceva într-un cartier de blocuri, e normal asa ceva?"

VOX: "-Crezi cã ar trebui închise? -Da, dupã pãrerea mea!"

VOX: "Se intrã mai bine decât într-o alimentarã! Îi vãd mereu si la 2-3 noaptea cã vin, cumpãrã! Sã se închidã!"

CLAUDIU PALAZ, prefect Constanta "Din primele douã controale, pot sã vã spun cã trei dintre magazine au fost închise, nu mai functioneazã, în zona Farului si bineînteles, bani la buget!"

ELSUN ANEFI, Garda Financiară "S-a aplicat o amendã de 10.000 lei si s-au confiscat bunuri pentru care nu existã documente de provenientã. (...) Nu s-au eliberat bonuri fiscale pentru toate bunurile! Si nu toate bunurile aveau documente de provenientã."

Mai mult de jumătate dintre magazinele verificate au fost închise, iar controalele vor continua.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Nereguli grave în magazinele unui lanț de hipermarketuri, descoperite de comisarii Protecției Consumatorului ( 30 Octombrie 2019 )

  Alimente expirate, pește alterat, practici comerciale înșelătoare! Asta au descoperit comisarii Autorității Naționale Pentru Protecția Consumatorului, în urma unor controale care au vizat 14 magazine din București și din țară...

 • Monitorul Prețurilor Produselor Alimentare, la dispoziția consumatorilor ( 15 Octombrie 2019 )

  Monitorul Prețurilor Produselor Alimentare, lansat astăzi de Consiliul Concurenței! Platforma online, în care s-au investit 300.000 de euro, va afișa prețul a circa 30.000 de produse din aproximativ 1.700 de magazine integrate...

 • Pește retras din magazine ( 4 Septembrie 2019 )

  Peste 22 de tone de pește și produse de pește au fost retrase de la comercializare, în urma unor controale efectuate de reprezentanții Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. 

 • Rezervația Șuvara Sașilor, intactă ( 16 Aprilie 2019 )

  Rezervația Șuvara Sașilor de la Tălmaciu, la locul ei! Informațiile apărute în massmedia, privind distrugerea rezervației de către persoane necunoscute care ar fi intrat cu plugul în aria protejată prin lege sunt dezmințite...

 • Magazinele second hand sunt la mare căutare ( 2 Martie 2019 )

  Magazinele second hand la mare căutare! Acum ceva timp oamenii erau reticenți la ideea de haine la mâna a doua, iar explicațiile țineau atât de modă cât și de igienă. Astăzi vorbim cu totul și cu totul altfel despre acest subiect. De altfel, vedetele din diverse domenii, atât din România cât și din străinătate, susține că o astfel de politică este benefică, pentru că descurajează consumul inutil.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2