Date companie
 
 
 
 

Controale la microbuzele de persoane din județul Ilfov

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : razie, soferi, amendati, calatori, microbuze
 

Razie de amploare a polițiștilor ilfoveni, la microbuzele de transport persoane, în dimineața zilei de vineri. Ei au verificat toate microbuzele aflate în trafic, iar șoferii prinși cu mașinile înțesate de călători au fost amendați. Pasagerii spun cã în astfel de condiții călătoresc în fiecare zi, dar nu au altă soluție, pentru a merge la serviciu. În plus, prețul biletului este destul de piperat.

VOX "Nu este normal nici pentru banii noștri, pe care îi dăm. Sunt foarte mulți pentru salariul nostru, dar nu avem ce face! Să mergem pe jos?"

VOX "Eu am dat banii, dar, dacă nu mi-a dat bilet, eu ce sa fac!? Eu sunt obligată să dau banul, dânsul trebuie să îmi dea bilet!"

VOX "Numai când se mai anunță că e control ne dă bilete. Altfel, nu! Circulăm, zi de zi, ca animalele!"

CLAUDIA BURADA, purtător de cuvânt, I.P.J. Ilfov "Oprim toate mașinile care transportă călatori în regim maxi-taxi. Scopul acțiunii este creșterea gradului de siguranță a călătorilor care folosesc acest mijloc de transport! Cea mai frecventă neregulă constatată a fost faptul că șoferii nu oferă bilete de călătorie. Majoritatea au fost amendați, fiecare, cu 1.500 lei!"

Locuitorii din Ilfov spun cã singura soluție ar fi reintroducerea autobuzelor R.A.T.B., pe rutele dintre comune și Capitalã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2