Date companie
 
 
 
 

Controale la microbuzele de persoane din județul Ilfov

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : razie, soferi, amendati, calatori, microbuze
 

Razie de amploare a polițiștilor ilfoveni, la microbuzele de transport persoane, în dimineața zilei de vineri. Ei au verificat toate microbuzele aflate în trafic, iar șoferii prinși cu mașinile înțesate de călători au fost amendați. Pasagerii spun cã în astfel de condiții călătoresc în fiecare zi, dar nu au altă soluție, pentru a merge la serviciu. În plus, prețul biletului este destul de piperat.

VOX "Nu este normal nici pentru banii noștri, pe care îi dăm. Sunt foarte mulți pentru salariul nostru, dar nu avem ce face! Să mergem pe jos?"

VOX "Eu am dat banii, dar, dacă nu mi-a dat bilet, eu ce sa fac!? Eu sunt obligată să dau banul, dânsul trebuie să îmi dea bilet!"

VOX "Numai când se mai anunță că e control ne dă bilete. Altfel, nu! Circulăm, zi de zi, ca animalele!"

CLAUDIA BURADA, purtător de cuvânt, I.P.J. Ilfov "Oprim toate mașinile care transportă călatori în regim maxi-taxi. Scopul acțiunii este creșterea gradului de siguranță a călătorilor care folosesc acest mijloc de transport! Cea mai frecventă neregulă constatată a fost faptul că șoferii nu oferă bilete de călătorie. Majoritatea au fost amendați, fiecare, cu 1.500 lei!"

Locuitorii din Ilfov spun cã singura soluție ar fi reintroducerea autobuzelor R.A.T.B., pe rutele dintre comune și Capitalã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Șoferi băuți sau sub influența drogurilor, prinși în trafic ( 20 Decembrie 2020 )

  Șoferi aflați sub influența alcoolului sau a drogurilor, prinși de polițiști în Capitală! Mai mulți conducători auto au fost opriți în trafic sâmbătă seară de către oamenii legii. În urma raziei, polițiștii au identificat un șofer în vârstă de 34 de ani, aflat sub influența substanțelor psihoactive, care se deplasa pe bulevardul Beijing din Sectorul 1.

 • Șofer de autocar, bătut de călători ( 11 Decembrie 2020 )

  Scenă violentă, joi, în autogara din Arad! Șoferul unui autocar a fost bătut crunt de trei călători supărați că autovehiculul s-a defectat. Conducătorul auto a reușit să alerteze serviciul unic de urgență 112 și la...

 • Șoferii trebuie să-și echipeze mașinile cu anvelope de iarnă ( 5 Decembrie 2020 )

  Cozi la service-urile auto, pentru schimbarea anvelopelor de vară, cu cele de iarnă. Prima ninsoare i-a luat prin surprindere pe șoferii care, de teama amenzilor, se grăbesc să își echipeze mașinile. Potrivit legii...

 • Șoferii fără abateri în 2019, premiați ( 21 Mai 2020 )

  Șoferii care nu au nicio abatere de la regimul rutier, în 2019, pot fi premiați, în cadrul campaniei „Șoferi de nota 10!” Este o campanie anuală a Poliției Române, în colaborare cu Asociația Green Road, inițiată...

 • Condiții deplorabile, descoperite de comisarii A.N.P.C. în gări și trenuri de călători ( 18 Februarie 2020 )

  Concluzii alarmante, după controalele efectuate de comisarii de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor în gările din țară.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2