Date companie
 
 
 
 

Control al inspectorilor Autoritatii Rutiere, in Vama Albița

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vama, control, inspectori, rutiera, soferi, romana, albita, microbuze, autocare, autoritatea
 

Șoferii de microbuze și autocare conduc foarte des când sunt obosiți și chiar când nu au atestate profesionale. O realitate confirmată si de recentul control al inspectorilor Autorității Rutiere Române în vama vasluiană Albița. Spre surprinderea oamenilor legii, șoferii sancționați au fost apărați chiar de călătorii pe care îi puneau în pericol.

AMBIANȚĂ "- Noi ce facem noi? - Dânsul nu are odihna necesarã. - Da` noi? Dar copilul acela are odihnã necesarã? - Si se duce dincolo, terec granita si se rãstoarnã."

VOX "- Unde trebuie sã ajungeti? - La Chisinãu. Mai am o orã de condus pânã la Chisinãu, nu mai am mult. Nu s-a respectat jumãtate de orã timpul de odihnã."

AMBIANȚĂ "- Sã scrie amendã sã ia ce ia cu acte si pe urmã sã plãteascã omul. - Da de ce? Trebuie sã trecem. Da` ce trebuie sã facã omul?"

VOX "Din cauza unor neregularitãti acuma toti trebuie sã asteptãm. Avem si copii care ne asteaptã."

90 la sută dintre conducătorii auto verificați în Vama Albița încălcau într-un fel sau altul legea.

AMBIANȚĂ "E obligatia dânsului sã vã ducã la destinatie în sigurantã. În momentul în care nu vã poate duce la destinatie în sigurantã, e obligat sã... e obligat sã vã aducã altã masinã."

ANDREI CĂPRARU, director A.R.R. "Cuantumul amenzilor depãseste un miliard si jumãtate de lei vechi. Soferii nu respectã pauzele. Soferii nu respectã programul de conducere, nu respectã graficele de circulatie."

Timp de 24 de ore, în Vama Albița au fost verificate 80 de vehicule de transport persoane sau mărfuri. Controalele vor continua în toate vămile din județul Vaslui.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2