Date companie
 
 
 
 

Control dispus de ministrul Sănătății, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Mai 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, nereguli, spital, control, ministrul, sanatatii, pintea, golea
 

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, este revoltată de neregulile găsite la spitalul din Cluj-Napoca! Pintea a anunțat că va trimite o echipă de control la Spitalul de Urgență din Cluj-Napoca, pentru a verifica situația și a dispune remedierea neregulilor depistate de ea. În weekend, șefa Sănătății a făcut un control inopinat la unitatea sanitară din Cluj-Napoca, în urma căruia a constatat mai multe nereguli. Pintea a postat un mesaj pe rețeaua de socializare, în care a precizat, cităm: ”Imaginea pe care pacienții o vad când intră în acest spital este dezolantă, lipsa de organizare și mizeria din curtea spitalului nu e o carte de vizita demna să dea încredere celor care vin aici pentru a-și rezolva o problemă medicală”, am încheiat citatul. Ministrul a mai precizat, la un post de televiziune, că i se pare amuzant faptul că, deși reprezentanții spitalului se așteptau să primească această vizită din partea ei, au fost nepăsători față de neregulile din unitatea medicală. Criticile ministrului Sănătății nu au rămas fără replică. Directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, Adela Golea, a afirmat, în cadrul unei conferințe de presă, că vizitele inopinate ale ministrului Sănătății sunt necesare doar dacă sunt benefice. Sorina Pintea nu a contactat conducerea spitalului pentru a primi explicații, precizează Golea. Ea susține că situația reală este puțin diferită față de cea prezentată de Sorina Pintea.

prin telefon: ADELA GOLEA, director medical, S.C.J.U. Cluj "În acea curte, acolo unde a filmat dânsa, existau materiale care sunt lăsate pentru casat pe care nu le putem arunca până nu ne da Ministerul Sănătății aviz să le casăm. Clinica aceea de ortopedie are, într-adevăr, o construcție veche, care a mai fost reamenajată, dar nu a avut reparații capitale. Pe acea clădire este un proiect depus de spital pentru reparații capitale, depus de spital. S-a cerut finanțare și de la Consiliul Județean și de la Ministerul Sănătății. Ministerul Sănătății, pe acel proiect, nu ne-a dat încă, niciun verdict."

Directorul medical a mai precizat că instituția nu are director administrativ, deși au fost depuse trei solicitări la minister, începând cu anul 2018.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2