Date companie
 
 
 
 

Controlori de tren prinși cu șpaga, în gara din Buzău

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Octombrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tren, politisti, spaga, calatori, controlori, scaun, bilet
 

Controlori de tren, prinși de polițiști cu șpaga sub scaun! Asta au descoperit polițiștii, în timpul unei acțiuni sprijinite de mascați, în gara din Buzău. Angajații C.F.R. au fost surprinși chiar în momentul în care încercau să ascundă bani luați mită de la călători care nu aveau bilet.

AMBIANȚĂ "- Cum vă explicați că, exact în comportimentul în care v-am găsit, am găsit un teanc de bani exact sub locul pe care ați stat dumneavostră? - Nu știu, nu știu. Nu știți, nu vă explicați în niciun fel? - Nu, nu!"

AMBIANȚĂ "- Domnule, erați pe canapea și le-ați dat drumul dedesubt. - Nu cred. M-ați văzut dumneavostră? Eu n-am băgat nimic. - Ați stat pe acel scaun? - Eu? Nu e adevarat! - Noi, când călătorim cu trenul, de ce nu găsim bani pe dedesubt? Numai mărunți pe sub scaune, nu mi s-a întâmplat niciodată și fac naveta de 15 ani."

În urma acțiunii, 50 de călători au fost găsiți fără bilet de călătorie.

PETRICĂ HAHUI, șeful Poliției Transporturi Galați "Au fost depistați circa 50 de călători frauduloși de la care organele de control au încasat suprataxe de 5.000 de lei."

VOX "Mi-a expirat abonamentul. S-a întâmplat!"

Nașii prinși cu șpaga sub scaun au fost coborâti din tren și luați la audieri. Ei sunt cercetați pentru luare de mită și abuz în serviciu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2