Date companie
 
 
 
 

Convenția Internațională de Tatuaje, la București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Octombrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, tatuaje, conventia
 

Artiști renumiți în întreaga lume în arta tatuajului își demonstrează măiestria la București! Circa 100 de specialiști în tatuaje participă la a cincea ediție a Convenției Internationale de Tatuaje, care se desfășoară în Capitală. Curioșii pot vedea tatuaje inedite, iar cei dornici să beneficieze de talentul artiștilor pot pleca acasă cu o adevărată operă de artă imprimată pe piele.

VOX "Talentul nu prea te ajută, dacă nu ai pasiunea aia să muncești cât mai mult și să evoluezi tot timpul. De exemplu, tatuajul ăsta cred că va mai dura încă vreo 2 ore. Deocamdată, am o oră și jumătate de lucru la el."

VOX "- Am fost atrasă de mică de tatuaje și, încetul cu încetul, am învățat și eu. - Mai ai de gând să continui? - Cu siguranță!"

VOX "E mai mult decât o pasiune! E stilul meu de viață! Este munca mea, este viața mea. Îmi place ce fac, îmi place să fiu cine sunt."

MARIA BUZĂ, organizator "Ușor, ușor, oamenii încep să fie tot mai deschiși și să înțeleagă mai bine despre ce e vorba. Să nu mai asocieze tatuajul cu pușcăriașii sau cu o anumită clasă socială."

Convenția Internațională de Tatuaje organizată în România a devenit celebră pentru diversitatea stilurilor abordate, care merg de la old-school-authentic, dark-style, cartoon, traditional-tribal, Japanese, pana la realistic, new-school si chiar și tatuaj cosmetic.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2