Date companie
 
 
 
 

Copii furați de mamă și trecuți ilegal granița

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Martie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : granita, ilegal, ancheta, dosar, mama, copii, barbat, italia, rapit
 

Caz incredibil la Vaslui! Un bărbat își acuză fosta soție că a răpit copiii de acasă, i-a trecut ilega peste graniță și i-a dus în Italia. Asta, în condițiile în care el este cel care are hotărârea instanței prin care îi sunt încredințați spre creștere și educare cei doi copilași.

VOX "Pe 14 septembrie 2014, soția a plecat în Italia fără ca eu să știu, lăsându-mi copiii în grijă. Mi-a lăsat un bilet în casă, că s-a gândit să plece, să am grijă de copii cum și ea a avut. După 12 zile am aflat că este în Italia."

Femeia s-a întors acasă după un an și jumătate și a stat o săptămână împreună cu micuții. Într-o zi, când tatăl era la muncă, femeia i-a luat pe cei mici, câteva lucruri și banii pe care bărbatul a reușit să-i strângă, apoi a fugit.

VOX "M-am trezit fără copii și fără soție. Am vorbit cu socrul meu la telefon și l-am întrebat cum a trecut copiii în Italia, că am aflat prin intermediul domnului primar că copiii sunt în Italia. Atunci mi-a zis: suntem în Uniunea Europeana și avem bani și putem să trecem cum vrem noi, atât timp cât avem bani."

Nimeni nu își explică ce a făcut-o pe femeie să-și ia lumea-n cap împreună cu micvuții, mai ales că fostul ei soț este un bărbat liniștit și muncitor.

VOX "Eu zic că mama fetei e împotriva. Eduard e harnic, face treabă."

VOX "Curios cum a trecut vama, aici e un mister. Eu am vorbit și cu mama fetei. Mama Irinei mi-a spus că copiii sunt în Italia."

Disperat că a rămas fără copii, tatăl a făcut plângere la Poliție. Oamenii legii au întocmit dosar penal în acest caz. Ei caută să stabilească, printre altele, cum a trecut femeia granița împreună cu cei doi minori, unul de 8 și, celălalt de 10 ani, fără să aibă acordul tatălui.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2