Date companie
 
 
 
 

Copii spulberați pe o trecere de pietoni, la Târgu Jiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Mai 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, sofer, dosar, elevi, copii, targu, jiu, trecere, pietoni, vatamare, corporala
 

Accident dramatic, în Târgu Jiu! Doi elevi, în vârstă de 9 ani fiecare, au fost spulberați, pur și simplu, chiar pe trecerea de pietoni, vineri, după ce au ieșit de la cursuri. Accidentul s-a produs în apropierea școlii. Șoferul care i-a lovit cu mașina susține că micuții alergau pe zebră. Bunica unuia dintre ei a venit într-un suflet, să vadă ce s-a întâmplat.

AMBIANȚĂ "Unde este nepoțelul meu?"

VOX bunica "Erau colegi de școală. Veneau aici și i-am și spus azi dimineață: mamaie, să ai grijă la trecere! El a zis ca vine singur. ”Mamaie, vin singur!”, că are pe colegul cu el. "

În urma impactului, unul dintre copii a fost proiectat la câtiva metri distanță.

AMBIANȚĂ "- Dumneavoastră ați dat peste copii? - Doamnă, dacă veniră în viteză, eu ce să le fac?"

Din fericire, medicii spun că victimele sunt în afara pericolului.

LILIANA PUIU CRĂCIUN, medic "- La acest moment nu pun probleme deosebite. - Vor ramâne internați? - Pentru supraveghere. "

Oamenii spun că astfel de insidente au mai fost în acel loc, din cauză că nu există semaforizare.

VOX "- Au mai fost probleme de acest gen? - Foarte multe! S-au făcut sesizări pentru semaforizare, a rămas așa cum este și în prezent."

Șoferul de 65 de ani care susține că nu i-a văzut pe copii pe trecerea de pietoni s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2