Date companie
 
 
 
 

Copiii din județul Vaslui, dispăruți acum două zile, găsiți la 15 kilometri de casă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, jandarmi, politisti, copii, disparuti, sat, popeni, gasiti
 

Copiii din localitatea vasluiană Popeni, dispăruți în urmă cu două zile, au fost găsiți la la 15 kilometri de casă, pe un drum comunal. Cei doi frați, de 6, respectiv 11 ani, se jucau în curtea casei, când, la un moment dat, mama lor a constatat că poarta curții era deschisă, iar copiii dispăruseră.

AMBIANȚĂ "Sper și mă rog la bunul Dumnezeu să fie în viață! Atât îmi doresc, să fie în viață! Numai sufletul de mamă știe ce înseamnă să ai copii și să îi pierzi."

VOX "Au dispărut doi copii și, alături de echipajele de la pompieri și poliție și cu angajații Primăriei, am pornit în cautarea lor."

AMBIANȚĂ "Nu ati vazut doi baietei? Nimic, nimeni?"

Peste 60 de polițiști, jandarmi și pompieri au participat la acțiunile de căutare, în sprijinul acestora venind și zeci de localnici. După o zi și o noapte de căutări, băieții au fost găsiți pe un drum din alt sat. Ei dormiseră cu o noapte înainte într-o casă părăsită. Vecinii spun că micuții sunt crescuți cum se cuvine.

VOX "Niște copii foarte cuminți, îngrijiți, la școală se duceau foarte curați."

Din verificările făcute de polițiștirezultă că băieții nu au fost victime ale vreunui abuz. Acum, ei sunt, acasă, sub ochii părinților.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2