Date companie
 
 
 
 

Copil accidentat de un calorifer, la o grădiniță din Timișoara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, gradinita
 

Accident mai puțin obișnuit, la o grădiniță cu program prelungit din Timișoara! O fetiță, în vârstă de patru ani, a fost rănită de un calorifer, care s-a desprins din perete și s-a prăbușit peste ea.

AMBIANȚĂ (copilul scos din ambulanță și băgat în spital)

SNEJANA PETROVICI, director grădiniță: "A picat un calorifer pe o fetiță. Normal că s-a desprins din senin! S-a sunat la ambulanță."

Caloriferul este unul vechi, din fontă, și cântărește aproximativ 100 de kilograme. Accidentul s-a produs chiar sub ochii educatoarei, care a sărit imediat să ridice caloriferul. Copilul a fost transportat de urgență la spital.

MIHAI GAFENCU, purt. de cuv., Spit. de Copii Timișoara: "Fetița este în afara oricărui pericol. Are o contuzie la membrul inferior stâng, care nu arată linii de fractură. Este în investigații, în continuare."

Părinții s-au grăbit să ajungă la grădiniță, când au aflat ce se întâmplase.

VOX, părinte: "Nu au mai fost probleme, a fost totul bine. –Ați auzit ce s-a întâmplat, că a picat caloriferul pe fetiță? –Da , am auzit ceva la jurnal. –Și ați venit imediat să luați copilul? –Da.-V-ați speriat? –Un pic."

VOX: "-Ce ați auzit? –Că a căzut un calorifer peste un copilaș. –V-ați speriat, ați venit să vedeți ce e? –Da. –Aveți nepoțel aici? –Nepot. –Și v-ați speriat și ați venit să-l luați? –Da, cum…!?”

VOX: "Am și eu nepoțelul aici, la grupa mare. Am intrat în panică, sigur că da. Am venit aici să văd ce se întâmplă. E chiar din grupa lui."

Inspectoratul școlar Județean Timiș a deschis o anchetă pentru a afla cine se face vinovat de producerea acestui accident.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2