Date companie
 
 
 
 

Copil accidentat de un calorifer, la o grădiniță din Timișoara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, gradinita
 

Accident mai puțin obișnuit, la o grădiniță cu program prelungit din Timișoara! O fetiță, în vârstă de patru ani, a fost rănită de un calorifer, care s-a desprins din perete și s-a prăbușit peste ea.

AMBIANȚĂ (copilul scos din ambulanță și băgat în spital)

SNEJANA PETROVICI, director grădiniță: "A picat un calorifer pe o fetiță. Normal că s-a desprins din senin! S-a sunat la ambulanță."

Caloriferul este unul vechi, din fontă, și cântărește aproximativ 100 de kilograme. Accidentul s-a produs chiar sub ochii educatoarei, care a sărit imediat să ridice caloriferul. Copilul a fost transportat de urgență la spital.

MIHAI GAFENCU, purt. de cuv., Spit. de Copii Timișoara: "Fetița este în afara oricărui pericol. Are o contuzie la membrul inferior stâng, care nu arată linii de fractură. Este în investigații, în continuare."

Părinții s-au grăbit să ajungă la grădiniță, când au aflat ce se întâmplase.

VOX, părinte: "Nu au mai fost probleme, a fost totul bine. –Ați auzit ce s-a întâmplat, că a picat caloriferul pe fetiță? –Da , am auzit ceva la jurnal. –Și ați venit imediat să luați copilul? –Da.-V-ați speriat? –Un pic."

VOX: "-Ce ați auzit? –Că a căzut un calorifer peste un copilaș. –V-ați speriat, ați venit să vedeți ce e? –Da. –Aveți nepoțel aici? –Nepot. –Și v-ați speriat și ați venit să-l luați? –Da, cum…!?”

VOX: "Am și eu nepoțelul aici, la grupa mare. Am intrat în panică, sigur că da. Am venit aici să văd ce se întâmplă. E chiar din grupa lui."

Inspectoratul școlar Județean Timiș a deschis o anchetă pentru a afla cine se face vinovat de producerea acestui accident.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Accident mortal, pe o șosea din Bihor ( 20 Februarie 2021 )

  Accident cumplit, sâmbătă dimineață, pe Drumul Național 19 B, între Săcuieni și Marghita, în județul Bihor! Pe un segment de drum, un tânăr șofer a pierdut controlul volanului și consecințele au fost dramatice.

 • Fiul adjunctului I.P.J. Olt a murit într-un accident rutier ( 3 Decembrie 2020 )

  Dramă, în familia adjunctului Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Cristian Rădoi! Fiul acestuia, în vârstă de 19 ani, și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație produs, noaptea trecută, în jurul...

 • Pilotul Valer Novac, decedat în accident rutier ( 4 Octombrie 2020 )

  Doliu în aviația română! Valer Novac, unul dintre cei mai buni piloți de elicoptere din România, și-a pierdut viața, sâmbătă, într-un tragic accident rutier produs pe Drumul Național 1B, pe raza localității Mizil.

 • Documentele necesare la înscrierea la grădiniță și la școală, prevăzute într-un proiect de ordin comun ( 1 Septembrie 2020 )

  Avizul epidemiologic pentru intrarea copiilor în colectivitate nu va mai fi necesar la întoarcerea din vacanțe. Totuși, rămâne obligatoriu la revenirea în grădiniță, după cel puțin 3 zile consecutive de absență, potrivit...

 • Accident mortal în Hunedoara ( 31 Iulie 2020 )

  Tragedie la ieșirea din municipiul Hunedoara! Un bărbat de 42 de ani și-a pierdut viața. Șoferul se deplasa spre Deva și a intrat cu mașina pe contrasens. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2