Date companie
 
 
 
 

Copil atacat de un câine, chiar în curtea spitalului din Târgu Bujor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Septembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, spital, urgenta, ancheta, fetita, politie, targu, caine, bujor
 

Clipe de groază pentru o fetiță din Târgu Bujor! Copila în vârstă de cinci ani a fost atacată de un câine chiar în curtea spitalului din localitate. Fetița era internată cu mama și fratele ei mai mic la spitalul din localitate și au ieșit în curte, la aer, când s-a produs atacul.

VOX "Fetița stătea pe bancuță, acolo, eu stăteam cu băiatul pe banca asta, și am zis să mergem înăuntru. Când a ajuns in direcția ei, a agățat-o de pulpă și a țâșnit sângele."

VOX "Din senin apare un câine. S-a repezit, cum stătea, și de pulpa stângă a rupt-o. S-au speriat! Nu au mai putut să facă nimic."

Fetița a fost transferată de urgență la Spitalul Județean din Galați și, acum, este în afara pericolului. Părinții, dar și localnicii din Târgu Bujor, spun că în curtea spitalului s-au oploșit haite de câini agresivi.

VOX "Aici sunt, am înțeles, în jur de 30 de câini în curtea spitalului. Personalul de aici se duce cu bățul să preia pacienții din cauza câinilor noaptea."

prin telefon: DOINA CUCOȘ, manager, Spitalul Orășenesc Târgu Bujor "Este un caz regretabil! Ne pare nespus de rău ce s-a întâmplat. Vorbim de niște câini comunitari, care vin din exteriorul spitalului."

Părinții au depus deja plângere la poliție și cer să se facă anchetă. Ei spun că vor depune o sesizare și la Direcția de Sănătate Publică.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2