Date companie
 
 
 
 

Copil de doi ani și jumătate găsit mort pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : copil, moarte, Dunare, procurori, marea, neagra, medgidia, canal, inecat, lovituri, suspecta, ipoteza
 

Moarte suspectă în județul Constanța! Un copil de numai 2 ani și jumătate a fost găsit fără suflare, pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră. Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori este aceea că micuțul s-a înecat. Oamenii legii nu exclud nici posibilitatea ca băiețelul să se fi jucat cu alți copii, să se fi rănit, iar partenerii de joacă să fi fugit speriați. Când a fost descoperit, copilul avea urme de lovituri pe corp și era pe jumătate dezbrăcat.

VOX "Copilul, copilul! Nu a venit după mine, eu l-am lăsat în curte. Păi, hai să căutam, hai să căutăm! Nu găsește."

Rudele spun că, atunci cînd și-au dat seama că a dispărut, au alertat poliția. Ultima dată când l-au văzut, cel mic se juca în curtea casei, la Medgidia, la aproximativ un kilometru de locul unde a fost găsit mort.

ZAFEC SADÂC, procuror criminalist, Parchetul Constanța "Este vorba de cadavrul unui copil de 2 ani și jumătate, localnic, care se pare că a decedat din cauza înecului. Încercăm să stabilim ce s-a întâmplat și dacă a fost văzut de cineva de acasă, la 2-3 km până aici, pe malul canalului."

Părinții cred că micuțul a fost omorât, invocând neînțelegerile pe care le-au avut cu niște vecini, de-a lungul timpului. Ei spun că un frate mai mare al victimei a fost agresat pe stradă, în urmă cu câteva zile.

VOX "Pe trotuar s-a urcat, să ia copilul. Am copil de 6 ani, de 4 ani. Să omoare copilul!"

Victima provine dintr-o familie numeroasă, cu nouă copii. Procurorii au deschis o anchetă, pentru a stabili în ce condiții a murit băiețelul din Medgidia. Deocamdată, medicii legiști trebuie să stabilească din ce cauză s-a produs decesul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2