Date companie
 
 
 
 

Copilul de 11 ani dispărut la Tg. Jiu a fost găsit

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : jandarmi, scoala, politisti, elev, profesor, jiu, brancusi, acasa, disparut
 

Elevul de 11 ani, din Bumbești Jiu, dispărut în timp ce vizita operele lui Constantin Brâncuși din Tg. Jiu alături de colegii săi de clasă, a fost găsit! Culmea, el era acasă! La un moment dat, copilul a cerut voie cadrului didactic însoțitor să se dea pe un tobogan, după care parcă a intrat în pământ!

VOX "Mi-a zis: ”Doamna dirigintă, țineți-mi și mie plăsuța să îmi iau și eu popcorn, să mă dau pe tobogan”! Deci, a plecat și.. Da, da, da, era toboganu aici, popcornul, aici, unde sunteți dumneavoastră. Este foarte misterioasă chestia asta, nu-mi explic. Câteva secunde, copilul nu a mai fost!"

Alertați de profesori, polițiștii și jandarmii l-au căutat pe elev peste tot, câteva ore. Ei au verificat chiar și zona din imediata vecinătate a albiei Jiului, aflată în imediata apropiere a parcului cu operele lui Brâncuși.

VOX "Instructajul s-a făcut, deci, la copii. Știu că, în cazul în care se întamplă să se rătăcească de grup, primul gardian sau primul polițist pe care îl întâlnesc să spună de unde sunt și să ceară sprijinul."

La final s-a aflat ce s-a întâmplat, de fapt. Copilul a fost văzut plimbându-se pe stradă de un prieten de familie, care l-a luat cu mașina și l-a dus acasă. Băiatul a neglijat să mai anunțe că pleacă spre casă, iar prietenul binevoitor nu si-a dat seama că pune toată lumea pe jar.

AMBIANȚĂ "Era în oraș? L-a luat din oraș? Vreau mai multe detalii. Bine, păi, când aflați mai multe detalii, mă anuntați. Deci, copilul este acasă, e bine. Bine, bine, mulțumesc mult, la revedere!"

Vizita grupului de elevi din Bumbești Jiu la operele lui Brâncuși din Tg. Jiu făcea parte din programul ”Școala Altfel”.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2