Date companie
 
 
 
 

Corina Chiriac a lansat volumul "Minuni trăite"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Martie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : lansare, Corina Chiriac, Minuni Traite
 

Corina Chiriac, îndrăgita artistă de muzică ușoară, actriță și una din realizatoarele preferate ale telespectatorilor Național TV, a lansat volumul "Minuni Trăite" la magazinul Muzica din Capitală! O carte în care regăsim sensibilitatea și esența Corinei Chiriac.

CORINA CHIRIAC, artistă

"Este o carte care cuprinde în cea mai mare parte amintiri din cariera mea, amintiri din viața personală despre părinți, despre turnee și bineînțeles am o serie de gânduri la un prefinal de tinerețe, o serie de gânduri, de considerații, de concluzii pe care le-am tras în viață. Mi-am permis și câteva sfaturi și există o cantitate mare de informație spirituală, despre viața veșnică, despre vise, despre cam tot ceea ce preocupă o femeie și nu numai."

MARIAN ARDELEAN, director general, magazinul Muzica

"Orice carte și mai ales dacă este scrisă de către un artist mare al României nu poate fi decât o bucurie, iar magazinul Muzica încă din 1965 de când s-a înființat a fost locul în care artiștii, compozitorii s-au întâlnit cu publicul. Publicul a venit aici să-i vadă în diverse lansări și-au prezentat creațiile și tot timpul este o bucurie, un eveniment de genul astă mai ales în perioada pe care o traversăm cu toții. Ce este foarte important să vă spun este că în magazinul Muzica veți găsi această carte la vânzare, iar primele 10 cărți sunt semnate chiar de dna Corina Chiriac, așadar vă așteptăm aici, pe lângă cărți veți găsi și alte produse pe care le îndrăgiți."

Cartea Corinei Chiariac a ajuns și în mai multe orașe din țară. La Oradea deja se află în librării.

CLAUDIU MIHUȚ, reporter; "Cartea 'Minuni Trăite', scrisă de îndrăgita artistă Corina Chiriac, a ajuns de câteva zile și în librăriile din Oradea, stârnind deja interesul cititorilor."

Corina Chiriac a mai publicat în urmă cu câțiva ani o altă carte „Căutând iubirea” -un volum propriu de nuvele și versuri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2