Date companie
 
 
 
 

Corneliu Vadim Tudor, o noua acuzatie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : acuzatie, prm, general, sediul, evacuare, vadim, parchetul, dosarul
 

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a fost chemat din nou, vineri, la Parchetul General, pentru a i se aduce la cunoștință o nouă acuzație în dosarul evacuării PRM din sediul de pe strada Emile Zola.

CORNELIU VADIM TUDOR, presedinte PRM "Nu am dat nicio declaratie pentru cã toate demersurile au fost ilegale. Trebuia sã cearã ridicarea imunitãtii parlamentare de la locul meu de muncã, din Parlament European. Numai dupã aceea pot avea calitate de învinuit si pot fi urmãrit penal. Au schimbat si încadrarea juridicã. Acum sunt învinuit de tulburarea liniștii și ordinii publice."

MARIAN STEFAN, avocat "Nu a fost audiat nici în calitate de fãptuitor. Pentru un învinuit se pot lua mãsuri preventive, nu e cazul. Am hotãrât sã ridicãm exceptii, inclusiv a nulitãtii actelor premergãtoare."

Liderul PRM a continuat să lanseze atacuri la adresa președintelui Traian Băsescu și a premierului Emil Boc.

CORNELIU VADIM TUDOR, presedinte PRM "Asearã Bãsescu si Boc au hotãrât sã dea UDMR 20 de milioane de euro pentru 2011, ca sã nu iasã de la guvernare si sã nu-l suspende pe matrozul chior. Nu mi-e fricã de ei, dacã eram Becali spuneam: niste zdrente, hahalere... eu mã exprim civilizat."

Evacuarea sediului PRM aavut loc pe 4 ianuarie, în prezența executorului judecătoresc Paula Daniela Șomăldoc. În timpul acțiunii, Corneliu Vadim Tudor a refuzat să părăsească sediul și le-a adresat injurii polițiștilor și executorului judecătoresc. Liderul PRM și-a justificat gesturile prin faptul că documentele în baza cărora s-a decis evacuarea sunt false.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2