Date companie
 
 
 
 

Covoare cu fire răsucite la Senat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Iulie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : senat, fire, covoare, rasucite, mocheta
 

Senatul se înnoiește! Instituția a demarat o procedură de licitație deschisă pentru a cumpăra covoare cu fire răsucite, mai exact 2.000 de metri pătrați de mochetă de interior și 200 de metri pătrați mochetă de exterior, în valoare totală de 142.000 lei.

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter "Potrivit specialiștilor în design, covoarele cu fire răsucite schimbă complet aspectul unei încăperi, dar țesăturile dese, deși rezistente, sunt și foarte greu de întreținut. Covoarele care vor fi amplasate pe holurile și în sălile Senatului vor fi cumpărate din fonduri bugetare. Criteriul de atribuire al contractului este prețul cel mai scăzut."

Cuantumul garanției de participare la licitație este de peste 1.340 lei pentru lotul I și 76 lei pentru lotul II. Perioada de valabilitate este de 60 de zile de la data limită de depunere a ofertelor. Garanția se constituie prin virament bancar în contul Senatului României sau printr-un instrument de garantare emis în condițiile legii de o societate bancară ori de o societate de asigurări, care nu se află în situații speciale privind autorizarea ori supravegherea.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2