Date companie
 
 
 
 

Cozi imense in vamile Sighetu Marmatiei si Negru Voda, din cauza controalelor vamale drastice

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vama, controale, coada, marmatiei, sighetu, negru, voda
 

Scandalul șpăgilor din vami se întoarce împtriva șoferilor care ajung la punctele de trecere a frontierei. Sute de oameni au stat cu orele la vamile de la granita cu Ucraina sau Bulgaria, din cauza ca, spun ei, vameșii sufera, acum, de exces de zel. Oamenii care au vrut să treacă frontiera în Ucraina pe la Sighetu Marmației au stat toată ziua la coadă.

VOX: "O fac chestia asta intenționat, pentru că mergem noi și aducem niște motorină și ieșim mai ieftin. Șapte opt ore durează, depinde ce rânduri prinzi. Ați văzut, stau aici de două-trei ore și dacă s-au mișcat zece mașini."

AMBIANȚĂ (coloana de mașini, claxoane)

VOX: "Este o bătaie de joc. Cel puțin o oră durează până se controlează o mașină."

VOX: "Soțul meu e neamț și 14 ore am făcut pe drum cu mașina și acum stăm de patru ore aici și nu ne dau voie să trecem!"

La vama de la Negru Vodă, soferii de tir au așteptat ore intregi, ca să treaca în Bulgaria.

VOX: "- Cât e coada? - De vreo trei kilometri. - De ce e atât de mare aglomerația? - E un control la vamă. - Vreo șapte ore adică? - Da. - De șapte ore stați în vamă..."

VOX: "- Șapte ore. - Cam mult? - Foarte mult. - Câte tiruri credeți că mai așteaptă? - E o grămadă mare. - Câte? - Cred că la vreo 50 -60."

Se pare ca situația de la Negru Vodă ar fi provocată de autoritățile din Bulgaria, care au controlat la sânge toate mașinile cu marfă care au trecut prin vamă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2