Date companie
 
 
 
 

Cozi imense la bursa locurilor de muncă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Aprilie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : someri, oferte, joburi, angajatori, bursa, munca, locuri
 

Răbdare împletită cu speranță, la bursa locurilor de muncă! Mii de oameni aflați în căutarea unui loc de muncă au stat la coadă încă de la prima oră a dimineții, la târgurile de joburi organizate în București și în alte orașe din țară, doar-doar vor găsi un job.

VOX "Nu am văzut atâta coadă! Poate pe lumea cealaltă așa ceva."

VOX "- De când stați la coadă? - De o oră. - Și sperați la vreo ceva? - Nu, de 4 ani de zile nu sper la nimic."

În București au fost puse la dispoziție peste 5.500 de locuri de muncă. Cele mai multe oferte au fost pentru șomerii fără facultate, în domenii precum producția de confecții, pază și protecție, comerț sau IT.

VOX "Avem un post de operator PC, 10 posturi de operatori dispeceri, avem 10 posturi agenți de intervenție și 30 de posturi agenți de securitate."

VOX "Avem, de la contrucții, la operator de depozit, economist, contabil, și joburile apar în funcție de proiectele pe care le au colaboratorii noștri."

La nivel național au fost puse la bătaie peste 26.000 de locuri de muncă. Cele mai multe, peste 24.000 s-au adresat celor care nu au studii superioare.

VOX "Mi se pare că sunt foarte multe locuri, pentru cine vrea să muncească."

VOX "- Am găsit mai mult pe pază și protecție, dar deja, la 46 de ani, sufletul vrea, inima vrea, dar nu mai poate. - De când nu aveți loc de muncă? - De un an și jumătate."

Bursa locurilor de muncă este organizată la nivel național în toate cele 41 de filiale ale Agentiei Nationale pentru Ocuparea forței de Muncă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Dezavantajele muncii de acasă ( 31 Mai 2020 )

  Munca de acasă nu este ușoară, pentru cei care au copii. Începând din 16 martie, momentul intrării în starea de urgență, mulți angajați din domeniul privat și de la stat și-au mutat biroul la domiciliu. Cum grădinițele...

 • Accident de muncă exact ca-n desenele cu Tom și Jerry, la Caracal ( 11 Aprilie 2020 )

  Explicațiile date de un zidar, Inspectoratului Teritorial de Muncă din Caracal, după ce a avut un accident la locul de muncă, fac senzație pe internet. Astfel, el a scris o declarație în care își povestește pățania, parcă desprinsă...

 • Amenzi usturătoare pentru cei care își deranjează vecinii ( 26 Ianuarie 2020 )

  Adio petreceri gălăgioase în cartier! Amenzile pentru deranjarea liniștii publice au fost majorate și intră în vigoare chiar de astăzi. Astfel, potrivit noilor prevederi, cresc de câteva ori amenzile pentru persoanele care își deranjează...

 • Mulți români își doresc schimbarea locului de muncă, anul acesta ( 20 Ianuarie 2020 )

  Schimbarea locului de muncă, în topul priorităților pentru cei mai multi români! Potrivit unui raport publicat de platforma Best Jobs, șase din zece angajați spun că schimbarea locului de muncă se află pe lista obiectivelor pentru acest an.

 • Agresorii jandarmeriței, pedepse cu suspendare ( 28 Decembrie 2019 )

  Închisoare cu suspendare pentru cei șapte bărbați care au agresat o femeie jandarm, la protestul din 10 august 2018 din Piața Victoriei! Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Sectorului 1 al Capitalei și nu este definitivă.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2