Date companie
 
 
 
 

Cozi la D.R.P.C.I.V. din Pipera și după introducerea sistemului de programări online

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Noiembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, cozi, aglomeratie, auto, serviciul, permise, online, pipera, tudorache, programari
 

Ministrul de Interne, în control la Serviciul Permise Auto! Dragoș Tudorache a venit să vadă dacă mai sunt cozi, după intrarea în vigoare a sistemul de programări online. Tudorache a spus că au existat momente în care sistemul nu a funcționat, dar a adăugat că speră ca situația să intre treptat în normalitate. Ministrul susține că softul abia a fost implementat, în acest weekend, astfel că mai pot fi unele probleme. În pofida măsurilor luate vineri de Ministerul de Interne, aglomerația a persistat.

AMBIANȚĂ "Sunt a șaptea persoană și am 12 persoane în față!"

Zeci de persoane s-au prezentat în această dimineață la Serviciul Permise și Înmatriculari Auto din București, în speranta că măsurile anuntate de Dragoș Tudorache i-au scăpat de coșmarul cozilor. La sediul instituției, însă, lucrurile sunt neschimbate.

VOX "Nu vedeți cum se procedează? Care, cum are tupeu!"

VOX "Cei care nu sunt civilizați vin ultimii și vor să intre primii. Sunt reguli, așa că nu se respectă!"

La sfârșitul săptămânii trecute, Ministerul de Interne a suplimentat cu 60 numărul angajaților la Serviciul Înmatriculări Auto și a introdus program de lucru pe două schimburi. A fost introdus și un sistem online pentru cei care nu vor să se mai deplaseze în locația din Pipera.

VOX "- Credeți că va face față acest sistem? - Sigur nu. - De ce? - Suntem în România! În primul rând am încercat online, nu merge!"

Ministrul Dragoș Tudorache a declarat că speră să poată ajunge zilnic la Serviciul Permise, în această săptămână, pentru a face verificări.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2