Date companie
 
 
 
 

Cozi la Impozite și Taxe, chiar din primele zile ale anului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Ianuarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : impozite, cozi, taxe, cod, contribuabili, fiscal, suprafata, construita
 

La cozi pentru plata taxelor și impozitelor! Ca în fiecare an, cei mai conștiincioși români s-ai grăbit să-și achite dările la stat, însă anul acesta plătesc mai mult decât în anii trecuți. Impozitele s-au majorat după modificarea codului fiscal.

VOX "- În general, sunt oameni care vin în primele zile să scape de o grijă. - Păi, da, să scap de datorii. Da, am scăpat de datorii, la revedere să nu te mai văd anul ăsta, să te văd la anul."

VOX: "Nu este devreme! Mă grăbesc ca să ajung la seriviciu și trebuie să le plătesc."

În fața ghișeelor oamenii află, însă, că au de plătit mai mult decât anul trecut. Potrivit noului Cod Fiscal se plătește impozit și pentru terenul de sub casă, inclusiv pentru cei care stau la bloc. De asemenea, dacă până acum impozitele se raportau la suprafața utilă a locuinței, de acum încolo vor fi calculate în funcție de suprafața construită, care este mai mare.

VOX "Și dăm banii, care e problema? Bine că și-au primit ei pensiile și salariile! La noi, mai moale, dar ne descurăm cum putem."

VOX "- Ce să mai zicem, asta e soluția. - Plătiți? - Păi, plătim și scăpăm de datorii."

În plus, cei care au amenzi neplătite, indiferent dacă sunt de circulație sau pentru tulburarea liniștii publice, nu-și vor mai putea plăti taxele și impozitele decât dacă își vor achita și amenzile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Viiturile au făcut prăpăd, în câteva județe din țară ( 26 Iunie 2020 )

  Defileul Jiului a fost închis, în cursul dimineții, din cauza viiturilor care au adus cu sine aluviuni, bucăți de stâncă și trunchiuri de arbori! În cursul dimineții, C.N.A.I.R. și Poliția Rutieră au dispus închiderea...

 • Viiturile au făcut victime, ploile torențiale și inundațiile continuă ( 23 Iunie 2020 )

  Un bărbat de 56 de ani a fost găsit, în această dimineață, fără suflare, în apa unui pârâu din județul Bihor. Tragedia s-a produs în satul Săliște de Vașcău. Omul, care a fost văzută ultima oară lângă pârâul...

 • Urmările ploilor torențiale și avertizarea meteorologilor ( 17 Iunie 2020 )

  Ploile torențiale din ultimele 48 de ore au provocat uinundarea unor străzi și pasaje rutiere din București și județul Ilfov. Cele mai mari probleme au fost la pasaju de pe Șoseaua București-Târgoviște, unde nu s-a mai putut circula.

 • Cozi pentru plata taxelor ( 19 Mai 2020 )

  La câteva zile după ridicarea stării de urgență, românii dau năvală să-și plătească dările către stat. În Capitală, zeci de persoane bucureșteni s-au așezat la coadă, la primele ore ale dimineții, în fața Direcției de taxe și impozite a Sectorului 6. 

 • Vreme instabilă, avertizează meteorologii ( 2 Mai 2020 )

  Meteorologii au transmis o avertizare de instabilitate atmosferică, valabilă până mâine, la ora 12:00! Potrivit A.N.M., vremea va fi marcată de instabilitate în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile estice...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2