Date companie
 
 
 
 

Cozi pentru plata impozitelor și taxelor, la început de an

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Ianuarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : impozite, plata, cozi, pensionari, tineri, taxe
 

Cozi pentru achitarea obligațiilor fiscale! Ca la fiecare început de an, sute de români au luat cu asalt direcțiile de taxe și impozite, pentru a-și plăti dările către stat. La Galați, mulți s-au așezat la coadă cu câteva ore înainte de deschiderea ghișeelor. Graba a fost mare, cu toate că de reducerea de 10 la sută beneficiază toți cei care își achită impozitele și taxele până la sfârșitul lunii martie.

VOX "- La ce oră ați venit? - La 5 fix. - De ce așa devreme? - Pentru că n-am somn. - Și ce reducere vi se acordă dacă... - 10%. - E convenabil? - Pentru un pensionar cu o singură pensie..."

Printre cei care au stat la coadă au fost mulți pensionari, dar și tineri.

VOX "- Am venit la 5. - De ce? - La 5 am plecat de acasă."

VOX "- La 6 am ajuns aici. - Dar de ce așa devreme? - Că e până la 31 martie. - De multe ori e coadă. Asta vară am venit la șase și eram al 60-lea."

AMBIANȚĂ "- Ați luat un bon și pentru plată? Tastați acum! - Nu mai aștept la rând, că eu la 9 plec la muncă."

Funcționarii spun că sunt pregătiți să facă față valului de oameni nerăbdători să scape cât mai repede de grija plății impozitelor.

ELENA LOVIN, șef serviciu, Direcția de Taxe și Impozite Locale Galați "De regulă, în prima perioadă când e aglomerat, chiar dacă programul e până la 16.30, dacă sala e plină, nu pleacă nimeni acasă până nu termină pe ultimul de rezolvat."

Și la Timișoara, oamenii s-au înghesuit la ghișee pentru a-și plăti taxele. Reducerea de 10% se aplică tuturor celor care își achită impozitele până la finalul lunii martie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tineri recuperați de la munte ( 30 Iulie 2021 )

  Doi tineri, lipsiți de experiență și fără echipament corespunzător, au solicitat ajutorul salvamontiștilor pentru a ajunge în siguranță în orașul Codlea. Potrivit Salvamont Brașov, persoanele rătăcite au fost localizate în noaptea de joi spre vineri în Măgura Codlei, zona Piatra Albă. 

 • Zeci de oameni au preferat să meargă la ghișeu, pentru plata taxelor ( 15 Februarie 2021 )

  Zeci de bucureșteni s-au așezat la coadă dis-de-dimineață la ghișeele administrațiilor fiscale ca să își plătească dările către stat. Deși pot plăti și online, dar și în magazine și benzinării, câteva zeci de persoane au venit la direcțiile de taxe și impozite chiar cu o oră și jumătate înainte de începerea programului.

 • Trei tineri, căutați de salvamontiști la apelul unui părinte prea grijuliu ( 23 Ianuarie 2021 )

  Alarmă falsă, în cazul unor tineri bucureșteni plecați în drumeție pe Vârful Moldoveanu! O echipă de salvamontiști din Argeș a plecat, vineri seară, în căutarea celor trei tineri, după ce un părinte a anunțat că...

 • Grupul Transilvania General Import Export - European Drinks&Food, bun-platnic la bugetul de stat ( 18 Ianuarie 2021 )

  110 milioane de euro într-un singur an, contribuția la bugetul de stat a Grupului Transilvania General Import Export - European Drinks&Food, deținut de Viorel Micula și Ioan Micula! Economia românească...

 • Facilități fiscale, în legea privind gospodăria țărănească promulgată ( 23 Noiembrie 2020 )

  Președintele Klaus Iohannis a promulgat o lege prin care gospodăria țărănească va fi scutită de impozit pe terenuri și clădiri. Acest lucru este posibil cu condiția ca respectiva gospodărie să fie înscrisă într-o cooperativă...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2