Date companie
 
 
 
 

Cozi pentru plata impozitelor și taxelor, la început de an

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Ianuarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : impozite, plata, cozi, pensionari, tineri, taxe
 

Cozi pentru achitarea obligațiilor fiscale! Ca la fiecare început de an, sute de români au luat cu asalt direcțiile de taxe și impozite, pentru a-și plăti dările către stat. La Galați, mulți s-au așezat la coadă cu câteva ore înainte de deschiderea ghișeelor. Graba a fost mare, cu toate că de reducerea de 10 la sută beneficiază toți cei care își achită impozitele și taxele până la sfârșitul lunii martie.

VOX "- La ce oră ați venit? - La 5 fix. - De ce așa devreme? - Pentru că n-am somn. - Și ce reducere vi se acordă dacă... - 10%. - E convenabil? - Pentru un pensionar cu o singură pensie..."

Printre cei care au stat la coadă au fost mulți pensionari, dar și tineri.

VOX "- Am venit la 5. - De ce? - La 5 am plecat de acasă."

VOX "- La 6 am ajuns aici. - Dar de ce așa devreme? - Că e până la 31 martie. - De multe ori e coadă. Asta vară am venit la șase și eram al 60-lea."

AMBIANȚĂ "- Ați luat un bon și pentru plată? Tastați acum! - Nu mai aștept la rând, că eu la 9 plec la muncă."

Funcționarii spun că sunt pregătiți să facă față valului de oameni nerăbdători să scape cât mai repede de grija plății impozitelor.

ELENA LOVIN, șef serviciu, Direcția de Taxe și Impozite Locale Galați "De regulă, în prima perioadă când e aglomerat, chiar dacă programul e până la 16.30, dacă sala e plină, nu pleacă nimeni acasă până nu termină pe ultimul de rezolvat."

Și la Timișoara, oamenii s-au înghesuit la ghișee pentru a-și plăti taxele. Reducerea de 10% se aplică tuturor celor care își achită impozitele până la finalul lunii martie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2