Date companie
 
 
 
 

Cozi pentru plata impozitelor și taxelor, la început de an

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Ianuarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : impozite, plata, cozi, pensionari, tineri, taxe
 

Cozi pentru achitarea obligațiilor fiscale! Ca la fiecare început de an, sute de români au luat cu asalt direcțiile de taxe și impozite, pentru a-și plăti dările către stat. La Galați, mulți s-au așezat la coadă cu câteva ore înainte de deschiderea ghișeelor. Graba a fost mare, cu toate că de reducerea de 10 la sută beneficiază toți cei care își achită impozitele și taxele până la sfârșitul lunii martie.

VOX "- La ce oră ați venit? - La 5 fix. - De ce așa devreme? - Pentru că n-am somn. - Și ce reducere vi se acordă dacă... - 10%. - E convenabil? - Pentru un pensionar cu o singură pensie..."

Printre cei care au stat la coadă au fost mulți pensionari, dar și tineri.

VOX "- Am venit la 5. - De ce? - La 5 am plecat de acasă."

VOX "- La 6 am ajuns aici. - Dar de ce așa devreme? - Că e până la 31 martie. - De multe ori e coadă. Asta vară am venit la șase și eram al 60-lea."

AMBIANȚĂ "- Ați luat un bon și pentru plată? Tastați acum! - Nu mai aștept la rând, că eu la 9 plec la muncă."

Funcționarii spun că sunt pregătiți să facă față valului de oameni nerăbdători să scape cât mai repede de grija plății impozitelor.

ELENA LOVIN, șef serviciu, Direcția de Taxe și Impozite Locale Galați "De regulă, în prima perioadă când e aglomerat, chiar dacă programul e până la 16.30, dacă sala e plină, nu pleacă nimeni acasă până nu termină pe ultimul de rezolvat."

Și la Timișoara, oamenii s-au înghesuit la ghișee pentru a-și plăti taxele. Reducerea de 10% se aplică tuturor celor care își achită impozitele până la finalul lunii martie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Platformă digitală, pentru interacțiunea dintre bucureșteni și administrația publică ( 12 August 2020 )

  Se pare că pandemia de COVID-19 are și efecte bune, în sensul că pune în mișcare administrația publică, pe calea digitalizării. Astfel, Primăria Generală a Municipiului București a lansat platforma www.pmb.ro, prin...

 • Cozi pentru plata taxelor ( 19 Mai 2020 )

  La câteva zile după ridicarea stării de urgență, românii dau năvală să-și plătească dările către stat. În Capitală, zeci de persoane bucureșteni s-au așezat la coadă, la primele ore ale dimineții, în fața Direcției de taxe și impozite a Sectorului 6. 

 • Singurătatea îi afectează cel mai mult pe tinerii adulți ( 8 Mai 2020 )

  Sentimentul de singurătate se simte accentuat în rândul tinerilor! Potrivit unui studiu făcut de Fundația Europeană pentru Îmbunătățirea Condițiilor de Viață și de Muncă, aproximativ 20% dintre persoanele cu vârsta sub 35 de ani se simt singure din cauza restricțiilor de circulație instituite în Europa. Astfel, 20% dintre persoanele sub 35 de ani se simt singure, comparativ cu doar 4% înainte de epidemie.

 • Potențialul tinerilor români, condiționat de educație și sănătate ( 12 Februarie 2020 )

  Cu educația și sănătatea de acum, un copil născut în România, în 2017, va avea, la 18 ani, o productivitate de doar 60% din potențial. Cel puțin așa rezultă din Indexul Capitalului Uman calculat de Banca Mondială, pe baza...

 • Circa 50% dintre tinerii români vor să plece din țară, pentru o viață mai bună ( 9 Februarie 2020 )

  Jumătate dintre tinerii români vor să migreze în altă țară. Potrivit sondajelor realizate de Centrul de Studii pentru Migrație, circa 50 la sută dintre tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 34 de ani au planuri de plecare în străinătate.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2