Date companie
 
 
 
 

Cozi uriașe pentru obținerea unui loc de parcare, la Cluj Napoca

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, primarie, parcare, coada, locuri, napoca
 

Coadă, la primărie! Criza locurilor de parcare amenajate pentru locatari, simțită în mai toate orașele din România, îi afectează și pe clujeni. Peste 300 de oameni s-au călcat în picioare în fața Primăriei Cluj Napoca, pentru a depune cereri, în vederea obținerii unui loc de parcare.

AMBIANȚĂ: "1.113, 1.114, aici, 1.115!"

OANA BUZATU, purtător de cuvânt "Ne-am pregătit, în consecință, și mult mai multe ghisee sunt pregătite să preia aceste cereri."

VOX "- Numarul 3.016 am eu și mai am încă 26 de persoane în fața și înseamnă înca o oră. - Ce vreti să plătiți? - Parcare!"

VOX "Eu sunt cetățean străin și doresc doar o simplă parcare un abonament! Este ceva care, în strainatate, se poate rezolva cu un card. Am venit în România și trebuie să stau la coada. Mi se pare ceva absolut halucinant!"

Cei care au deja un loc de parcare, pot achită abonamentul până la sfârșitul lunii martie. În caz contrar, acestea vor fi redistribuite persoanelor care au depus cereri, în vederea obținerii unui loc de parcare.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Priorități pentru Bragadiru ( 21 Iulie 2021 )

  Atragerea fondurilor europene, o prioritate pentru noul edil al orașului Bragadiru. Gabriel Lupulescu și-a preluat oficial mandatul de primar al orașului Bragadiru. După depunerea jurământului, în fața prefectului Daniel Tudorel Zamfir și în prezența membrilor Consiliului Local Bragadiru și a mai multor simpatizanți, noul edil a anunțat că se va apuca de treabă pentru a onora încrederea persoanelor care l-au votat.

 • Accident mortal în localitatea Muntele Rece, județul Cluj ( 13 Iunie 2021 )

  Accident mortal, în această dimineață, în jurul orei 04:30, în localitatea Muntele Rece, județul Cluj! Un tânăr în vârstă de 20 de ani a murit, după ce mașina sa a căzut într-o râpă de 150 de metri.

 • Cozi kilometrice la vămile din vestul țării ( 25 Mai 2021 )

  Forfotă mare în Vama Borș, în această dimineață! Camionagiii au așteptat ore bune pentru a trece frontiera, timp în care coloana de mașini de mare tonaj s-a întins pe mai bine de 5 kilometri.

 • Taxa pentru un loc de parcare în București, de 7 ori mai scumpă ( 27 Aprilie 2021 )

  Noile tarife anuale pentru parcările din București, votate, astăzi, de consilierii generali! Începând de anul viitor, locuitorii Capitalei trebuie să scoată din buzunar o sumă de șapte ori mai mare pentru parcare...

 • Cozi kilometrice de camioane, în Vama Borș și în alte puncte de trecere a frontierei ( 16 Martie 2021 )

  Ungaria a sărbătorit, ieri, „Ziua Maghiarilor de Pretutindeni” . Cu acest prilej, autoritățile din țara vecină au restricționat timp de trei zile circulația camioanelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2