Date companie
 
 
 
 

Crăciun de poveste, la Stâna de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Decembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turisti, bihor, craciun, stana, vale
 

Crăciunul la munte are o savoare aparte. Zăpada, anul acesta depusă din belșug, datinile păstrate cu sfințenie, deosebit de atractive pentru turiști, posibilitatea de a practica sporturi de iarnă, toate acestea se regăsesc în stațiunea Stâna de Vale din Masivul Vlădeasa, județul Bihor. După Ajunul Crăciunului, pregătit cu mare atenție de gazde, turiștii au avut parte, astăzi, de distracție, mese îmbelșugate, cu bunătăți tradiționale preparate de bucătarii din stațiune, și de mișcare în aer liber după pofta inimii. 

ALINA MODRUZ recepționeră hotel “La pregătim turiștilor și grătar în aer liber. De asemenea, au la dispoziție baza de tratament, unde sunt oferite servicii de saună, masaj, magnetoterapie si hidroterapie.“ 

În vacanța de Crăciun, gradul de ocupare al stațiunii este de optzeci la sută, tarifele de cazare pentru camere duble, apartamente și vile fiind între 200 lei și 500 lei. Stațiunea devine, de la an la an, tot mai atractivă, grație peisajului de poveste, posibilităților de a practica sporturi de iarnă, aerului curat și condițiilor de confort la standarde ridicate.

ALINA MODRUZ, recepționeră hotel “Ne dorim ca turiștii noștri să se bucure de aceste sărbatori și le punem la dispoziție pentru perioada Crăciunului tot ce este nevoie pentru a se simți ca acasă.” 
Astăzi, pârtiile de schi, săniuș și tubing au roit de oameni. Snowboard-urile au fost preferate de turiștii care au dorit să consume adrenalină pe zăpadă. Parcul Happy Land Adventure a atras, însă, copiii și adulții în egală măsură.

ALINA MODRUZ, recepționeră hotel “La 500 de metri de hotelul Iadolina avem parcul Happy Land Adventure Park, precum si trei partii de schi si snow-tubing.”

COSMINA STOIAN, reporter ”Pe lângă practicarea sporturilor de iarnă, stațiunea Stana de Vale, cea mai frumoasă din Bihor, le oferă turiștilor și posibilitatea de aface excursii la Izvorul Minunilor, cascada Iadolina și Peștera Ursilor. De asemenea, se pot face drumetii montane pe trasee marcate, sub îndrumarea ghizilor.”

Accesul la Stana de Vale se face pe drumul Deva - Oradea care se ramifica din Beiuș spre Stână de Vale și trece prin localitatea Budureasa.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Turiști străini în România ( 16 Septembrie 2019 )

  Peste un milion de turiști nerezidenți au vizitat România, în primul semestru al acestui an! Anunțul a fost făcut de Institutul Național de Statistică.

 • Crimă la stână ( 15 Septembrie 2019 )

  Caz șocant într-o comună din județul Dolj! Un cioban în vârstă de 38 de ani a fost găsit inconștient, într-un șanț din comuna Pielești, și cu numeroase urme de lovituri pe corp. 

 • Programul ”Litoralul pentru toți”, la start ( 29 August 2019 )

  Începe Programul Litoralul pentru toți! De la 1 septembrie turiștii sunt așteptați cu prețuri de la 50 la 140 de lei pe zi, iar biletele le pot cumpăra și cu vouchere de vacanță. Mulți dintre turiștii care și-au petrecut vara pe litoral...

 • Stâna de Vale, stațiunea aventurilor din Apuseni ( 11 August 2019 )

  Aer curat și distracție nonstop, în stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor! Sute de turiști români, dar și străini din țări precum Polonia, Austria sau Ungaria iau cu asalt, în fiecare weekend, renumita stațiune montană.

 • Festivalul Folcloric Internațional al Tineretului Slovac, la Valea Cerului ( 21 Iulie 2019 )

  Joc și voie bună, în Apuseni! Sute de oameni au participat, în acest weekend, la cea de-a XV-a ediție a Festivalului Folcloric Internațional al Tineretului Slovac, în localitatea Valea Cerului din județul Bihor. An de an, evenimentul...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2