Date companie
 
 
 
 

Crăciunul, în Bucovina

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : suceava, consiliul, judetean, bradut, craciun, bucovina
 

Consiliul Județean Suceava s-a pregătit deja să întâmpine sărbătoarea nașterii Domnului Isus Hristos. Cu mai bine de o lună și jumătate de marea sărbătoare a creștinătății, în holul de la intrarea în cabinetul președintelui Gheorghe Flutur a fost adus un brăduț iluminat. Pomul va fi simbolul programului de Crăciun în Bucovina, pentru care pregătirile sunt în toi.

AMBIANTA "A venit Crãciunul la dumneavostrã? N-a venit încã Mos Crãciun!"

VOX "Cum vi se pare mascota Crãciunului în Bucovina? Foarte frumoasã! E o idee bunã? Credeti cã o sã atragã turistii? Acum, cum le-o plãcea la turisti!"

CĂTĂLIN IORDACHE, primar Saru Dornei "Credeti cã o sã prindã la turisti? Da. O sã prindã! si nu rãmâne numai aceastã mascotã! Programul este mult mai amplu, traditiile sunt frumoase! Dumneavostrã, în calitate de primar, o sã puneti mascota la intrare? Da!"

Programul "Crăciun în Bucovina" va începe pe 5 decembrie și este finanțat cu fonduri europene prin Programul Operațional Regional. Investiția se ridică la suma de 150 de mii de euro. Programul este promovat nu doar la nivel național, ci și în Austria și Germania.

GHEORGHE FLUTUR, președinte C.J. Suceava "Ca noutate, intrãm în parteneriat cu mai multe gospodãrii tãrãnesti, ca sã se vadã Crãciunul si Anul Nou pe viu, adicã tot ce se întâmplã într-un sat bucovinean, fãrã niciun fel de regie. Totul traditional si adevãrat!"

Pe poarta bucovineană aflată la intrarea în județul Suceava, dinspre Iași, a fost montat deja un panou luminos cu mesajul: "Hai în Bucovina!".« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2