Date companie
 
 
 
 

Crăciunul, în Bucovina

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : suceava, consiliul, judetean, bradut, craciun, bucovina
 

Consiliul Județean Suceava s-a pregătit deja să întâmpine sărbătoarea nașterii Domnului Isus Hristos. Cu mai bine de o lună și jumătate de marea sărbătoare a creștinătății, în holul de la intrarea în cabinetul președintelui Gheorghe Flutur a fost adus un brăduț iluminat. Pomul va fi simbolul programului de Crăciun în Bucovina, pentru care pregătirile sunt în toi.

AMBIANTA "A venit Crãciunul la dumneavostrã? N-a venit încã Mos Crãciun!"

VOX "Cum vi se pare mascota Crãciunului în Bucovina? Foarte frumoasã! E o idee bunã? Credeti cã o sã atragã turistii? Acum, cum le-o plãcea la turisti!"

CĂTĂLIN IORDACHE, primar Saru Dornei "Credeti cã o sã prindã la turisti? Da. O sã prindã! si nu rãmâne numai aceastã mascotã! Programul este mult mai amplu, traditiile sunt frumoase! Dumneavostrã, în calitate de primar, o sã puneti mascota la intrare? Da!"

Programul "Crăciun în Bucovina" va începe pe 5 decembrie și este finanțat cu fonduri europene prin Programul Operațional Regional. Investiția se ridică la suma de 150 de mii de euro. Programul este promovat nu doar la nivel național, ci și în Austria și Germania.

GHEORGHE FLUTUR, președinte C.J. Suceava "Ca noutate, intrãm în parteneriat cu mai multe gospodãrii tãrãnesti, ca sã se vadã Crãciunul si Anul Nou pe viu, adicã tot ce se întâmplã într-un sat bucovinean, fãrã niciun fel de regie. Totul traditional si adevãrat!"

Pe poarta bucovineană aflată la intrarea în județul Suceava, dinspre Iași, a fost montat deja un panou luminos cu mesajul: "Hai în Bucovina!".« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • România împrumută bani, pentru a construi închisori ( 5 Decembrie 2019 )

  Închisori construite din împrumut! Legea recursului compensatoriu a fost abrogată, dar România trebuie să se conformeze directivei europene privind asigurarea condițiilor decente în penitenciare. Prin urmare, statul român...

 • O bunică și cei trei nepoți ai ei au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor ( 1 Decembrie 2019 )

  Dar din dar se face rai! Vă invităm să împlinim împreună dorințele unor copii, în prag de sărbători, deoarece sunt case, în România, în care sania lui Moș Crăciun ajunge mai greu sau deloc. Este și cazul a trei copii din București...

 • Nou târg de Crăciun, în București ( 28 Noiembrie 2019 )

  S-au deschis porțile Târgului de Crăciun din Piața Constituției din Capitală. Zi de zi, până pe 26 decembrie vor fi programe speciale dedicate Zilei Naționale a României și Crăciunului. Cei mici și cei mari se pot bucura de un patinoar, de bradul de Crăciun, înalt de peste 30 de metri, dar și de produse tradiționale de sezon, expuse în cadrul celor peste 130 de casuțe ale târgului.

 • Bogdan Chirițoiu, numit la șefia Agenției Europene de Reglementare în Energie ( 16 Noiembrie 2019 )

  Președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu, numit la conducerea Agenției Europene de Reglementare în Energie. Este vorba de o instituție-cheie pe piața energiei, având rolul de a coordona activitatea arbitrilor...

 • A început postul Crăciunului ( 15 Noiembrie 2019 )

  A început postul Crăciunului! Al doilea ca asprime după postul Paștelui, postul Crăciunului a fost rânduit de Biserica creștină pentru pregătirea credincioșilor în vederea întâmpinării praznicului Nașterii Domnului.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2