Date companie
 
 
 
 

Crimă comisă într-un magazin de lux din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : omor, dosar, bucuresti, crima, magazin, vanzatoare, cutit, petre, injunghiata, calificat, alina, loredana, iubitul
 

Crimă îngrozitoare, comisă în această dimineață într-un magazin de lux de pe Calea Victoriei din București! O vânzătoare a fost înjunghiată la prima oră a dimineții cu un cuțit. Victima se numea Loredana Ivan și avea 38 de ani. Cel care a înjunghiat-o de șapte ori cu un cuțit, o lovitură fiind drept în inimă, este chiar iubitul femeii și a fost prins în apropiere, la scurt timp după comiterea faptei, de polițiștii de la Sectorul 1. El a fost dus la sediul Poliției Capitalei pentru audieri. Crima a foist săvârșită chiar în magazinul deținut de Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu. Potrivit Alinei Petre, bărbatul era foarte gelos și a fost denunțat de mai multe ori la Poliție pentru violență și amenințare.

ALINA PETRE, proprietar magazin "Îi dădea mesaje că dacă nu o să fie cu el nu o să mai fie cu niciunl că o omoară. Au fost de nu știu câte ori mesaje"

Paznicul blocului în care se afla magazinul a povestit că a văzut un bărbat cu o geacă roșie de dimineață, înainte ca magazinul să se deschidă și că tot pe același bărbat l-a văzut plecând la puțin timp după incident.
 
ALINA PETRE, proprietar magazin "Pe domnul ăsta l-a văzut paznicul de aici, venise de dimineată și s-a plimbat pe aici și a așteptat-o și a imbrancit-o, a dus-o până în ușa băii, unde a observat că nu ai camere de filmat și a înjunghiat-o acolo de mai multe ori."

VOX "Eu nu l-am văzut, ce am auzit că a dat 7 cutite , a lăsat-o acolo, femeia din WC a chemat poliția. Dânsa stătea aici și plângea și victima țipa nu mă omorî. Nu mă lovi cu cuțitul ."

La fața locului au venit mai multe persoane, cunoscuți și rude ale victimei. Tatăl victimei a leșinat și a fost preluat de o ambulanță și transportat la un spital pentru îngrijiri medicale. Femeria ucisă avea un copil de sase ani cu un alt bărbat si o mamă bolnavă.

ALINA PETRE, proprietar magazin "Are un copil de 6 ani, il crestea singura si vreau sa se faca ceva salvarea sa faca ceva sa o salveze. Are un dosar de 2 ani de zile pentru violenta si nimeni nu l-a chemat pe dobitocul ala la o audiere. De ce trebuia să se ajunga la asta, nu stiu!"

Poliția a deschis o anchetă pentru omor calificat, dosarul fiind preluat de Parchetul General.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2