Date companie
 
 
 
 

Crimă din gelozie în familia unui preot din județul Vaslui

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Ianuarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, omor, preot, familie, injunghiat, crima, gelozie, nevasta, dumesti
 

Crimă îngrozitoare în familia unui preot din județul Vaslui! Tatăl preotului și-a înjunghiat soția, după care a dormit liniștit lângă trupul neînsuflețit. Cei doi soți trăiau împreună de patru decenii în localitatea Dumești, județul Vaslui. Vecinii spun că nu se înțelegeau bine, iar băutura accentua certurile dintre ei.

AMBIANȚĂ "De ce ați lovit-o? Erați gelos? Ce s-a întâmplat?"

VOX vecină "Ne-am gândit că o sa iasă treaba asta la băutura pe care o beau. Și-au făcut copiii de râs!"

Vecinii spun că, încă din prima zi a noului an, cei doi soți au băut împreună, după care s-au certat ore în șir. S-au pus, apoi, în pat, ca să se culce, dar, bărbatul era deja furibund din cauză că îi intrase în cap că l-a înșelat nevasta. Într-un moment de nebunie i-a înfipt cuțitul în inimă, apoi a adormit lângă trupul fără viață. Abia a doua zi și-a dat seama că și-a omorât nevasta și s-a gândit să se sinucidă. Preotul și fiul său l-au găsit pe bătrân scriind un bilet de adio.

AMBIANȚĂ "- A fost o simplă altercație, doi oameni beți."

ALICE RUJA, procuror "Este vorba despre un conflict între doi soți. Autorul în vârstă de 64 de ani bănuia că soția îl înșeală cu un vecin. El i-a aplicat o lovitură cu cuțitul în zona pieptului, lovitura fiind aplicată când amândoi erau în pat."

VOX "- V-ați gândit că e în stare de așa ceva? - Vai de mine! Trăiești o viață întreagă și până la urmă să te omoare!"

VOX "Beau, se băteau, ea îl amenința că îl omoară."

Bătrânul este cercetat, acum, pentru omor calificat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2