Date companie
 
 
 
 

Crimă din gelozie, la Râmnicu Sărat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Decembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : inchisoare, injunghiat, crima, barbat, gelozie, iubit, sotie
 

Crimă din gelozie, în Râmnicu Sărat! Un cuplu s-a destrămat în urmă cu câteva luni, iar femeia s-a mutat la iubitul ei. Fata în vârstă de 12 ani a celor doi a rămas la tată, care dorea să se împace cu nevasta. Acesta a luat copilul de mână și a mers în vizită la femeie. Nimic nu prevestea drama ce a urmat.

AMBIANȚĂ ”De ce ți-ai înjunghiat soția?”

VOX ”Eu știu? De gelozie, de...”
 
Femeia, soțul și concubinul s-au așezat la masă și au stropit bucatele cu mai multe pahare. La un moment dat, cei doi soți s-au retras într-o cameră, unde au întreținut relații sexuale. Bărbatul a crezut că urmează împăcarea, dar femeia s-a întors în brațele iubitului. Dupa ce fetița și concubinul au adormit, bărbatul și-a înjunghiat nevasta.

VOX ”El, dacă o fi fost și băut și știind ca l-a lăsat...”

VOX ”Doamna asta mi se pare că nu era divorțată. Ea locuia aici. N-a fost de acord soțul ei cu așa ceva.”

VASILE ARDEI, prim-procuror, Parchetul Buzău ”Împreuna au consumat băuturi alcoolice o perioada de timp si pe fondul geloziei, suspectul a lovit-o cu un cutit în zona abdominală provocându-i o gravă leziune.”

După comiterea faptei, bărbatul a plecat în toiul nopții împreuna cu fata. Concubinul femeii a dat cu ochii de cadavru abia a doua zi dimineața, moment în care a anunțat poliția. Suspectul de crimă a fost reținut și riscă să își petreacă urmatorii 20 de ani după gratii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2