Date companie
 
 
 
 

Crimă în Ferentari

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Iunie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : omor, banca, politisti, bloc, injunghiat, crima, recidivist, ferentari, calificat
 

Crimă cumplită, azi-noapte, în cartierul Ferentari din Capitală! Un bărbat a fost înjunghiat mortal, în timpul unui scandal cu vecinii de bloc. Omul în vârsti de 39 de ani a fost înjunghiat chiar în fața copilului său de trei ani. Scandalul a pornit din cauza unei bănci din fata blocului. Cel care l-a omorât este recidivist și a fost retinut și dus la audieri.

VOX "Am înțeles că era o bancă pe care ei au făcut-o, criminalii, și probabil că l-a pus pe ăsta mic și i-a dat să mănânce și de aici a început conflictul. A lăsat un copil fără tată. A luat un om tânăr de 39 de ani. Nici nu a apucat să își vadă copilul mare. Criminalii ăștia!"

VOX SOTIE "Am auzit țipete. Când am coborât jos, el deja era jos, curgea sânge foarte mult. Era tăiat și în inimă și în plămâni și în picior. I-a luat poliția, dar nu stiu pe câți. Cel care l-a atacat a făcut pușcărie și înainte, dar nu stiu pentru ce, că a stat 4 ani și ceva la puscarie."

VOX "Au sărit toti pe el, s-au luat pentru o bancă, din cauza copiilor mai mici. S-au împins unul pe celalălt, s-au luat la bătaie și, dacă au văzut ca nu fac față, au scos cuțitele, că așa sunt învățați."

VOX "S-au întâmplat toate astea în fața copilului. Era cu copilul de mână, cu ăsta mic. Nu a avut pic de inimă în el."

Individul care l-a înjunghiat pe bărbat a fost reținut de polițiști și dus la audieri. El va fi cercetat pentru omor calificat și riscă până la 25 de ani de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2