Date companie
 
 
 
 

Crimă între ciobani, în județul Vaslui

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, oi, bata, crima, cap, ciobani, turma
 

Ceartă între doi ciobani, încheiată tragic! S-a întâmplat în județul Vaslui, unde două turme de oi s-au amestecat, fapt ce a provocat furia unuia dintre ciobani. Nervos la culme, bărbatul l-a lovit cu bâta în cap pe celălalt cioban.

AMBIANȚĂ ”S-au amestecat oile și a venit la mine. I-am zis că de ce nu are grijă de oi. Să am eu grijă de oile lui? Din greșeala i-am dat în cap! El a sărit la mine.”

Cei doi bărbați, unul de 24 de ani și celălalt de 41, aveau stânele una lângă alta, pe o pășune din județul Vaslui. La un moment dat, câteva oi din turma celui mai în vârstă au venit printre celelalte.

VOX ”El a venit la oile lui, că s-au amestecat, și celălălt a venit cu ghioaga și i-a dat în cap.”

Conflictul dintre cei doi era mai vechi, așa că amestecarea oilor a fost scânteia care l-a reaprins. Tânărul și-a ieșit din minți și a sărit la celălalt cu bâta. Ciobanul de 41 de ani a căzut ca secerat.

ELENA GROSU, soția victimei ”Derbedeul ăsta îl tot amenința și spune că îl omoară și de la magazin îl scoate afară. I-a închis și oile de atâtea ori. De vreo 2 ani de zile încontinuu.”

Trezit brusc la realitate, ciobanul a sunat la 112 și a cerut ajutor. A fost, însă, prea târziu. Când au ajuns medicii la fața locului, victima își dăduse duhul.

VOX ”M-a sunat și mi-a zis, că a făcut o prostie. Ce prostie?  I-am dat lui Costel Grosu cu bățul în cap.”

Când a aflat vestea, soția suspectului a intrat în stare de șoc. Peste mai puțin de două săptâmăni, ea va aduce pe lume cel de-al doilea băiețel al familiei. Soțul ei a fost arestat și va da socoteală în fața legii pentru omor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2