Date companie
 
 
 
 

Crimă șocantă la Galați, unde un adolescent a băgat cuțitul într-un bărbat mai în vârstă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Februarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, omor, arestat, preventiv, adolescent, crima, tentativa
 

A ucis un om, deși se afla în vizorul justiției pentru tentativă de omor! Un adolescent de 17 ani dintr-o comună din județul Galați a fost arestat preventiv, pentru că a înjunghiat mortal un consătean. Localnicii spun că cei doi nu se certaseră vreodată. Băiatul s-a întâlnit cu bărbatul de 33 de ani în fața cârciumei și l-a atacat cu un cuțit, fără ca măcar să existe un motiv al crimei.

VOX "Cum s-a întâmplat, pur și simplu, nu s-au certat nu nimic, nu s-au certat deloc."

VOX "Niște cetățeni au sesizat că au găsit un tânăr căzut și înjunghiat în apropierea unui bar."

Adolescentul este cunoscut în sat pentru temperamentul său violent. În 2014, el a lovit un consătean cu o furcă până când l-a băgat în spital. Atunci, a fost învinuit de tentativă de omor, dar judecătorii au decis să îl lase liber sub control judiciar, până la finalizarea procesului.

VOX "Sub această măsură a controlului judiciar a comis o infracțiune și mai gravă, nu există niciun motiv. Inculpatul s-a apropiat de victimă, aceasta era împreună cu doi prieteni în fața unui bar. N-a fost nicio ceartă, niciun schimb de replici."

Oamenii mai spun că adolescentul este extrem de agresiv și obișnuiește să se ia la harță cu sătenii.

VOX "A vrut să mă bată astă vară de doua ori la stână."

VOX "Tot satul știa de frica lui. Foarte violent, groaznic, acolo în fața poliției s-a întâmplat incidentul, în fața poliției la 10 metri."

Agresorul susține că nu a făcut decât să se apere de victima care l-a strâns de braț. El a făcut contestație la decizia de arestare preventivă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2