Date companie
 
 
 
 

Crimă urmată de sinucidere, la Constanța

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Decembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, ancheta, sinucidere, spanzurat, ucis, crima, barbat, sotia, gelozie
 

Scenă oribilă descoperită într-o gospodărie din comuna Albești, județul Constanța! Un bărbat și-a ucis soția, dupa care s-a spânzurat. Cadavrele au fost găsite de fiica celor doi, care a mers acasă la ei, îngrijorată că niciunul nu răspunde la telefon. Când a intrat în casă, a avut un șoc! Mama ei era în pat, într-o balta de sânge, iar tatal era mort în baie. Disperată, a sunat la 112 si a cerut ajutor.

VOX "Am auzit salvarea, am fugit fuga încoa, am zis ca s-o fi întâmplat ceva."

VOX "A omorât-o! Eu acum am venit. Nu știu nimic de ea, de azidimineață. Am auzit prin telefon că a venit și a omorât-o. E sora mea!"

Medicii care au intervenit la fața locului au constatat decesul celor doi. Femeia avea lovituri puternice la cap, iar anchetatorii cred că a fost vorba de o crimă urmată de sinucidere. Vecinii spun că bărbatul era foarte gelos și între cei doi aveau loc certuri frecvente.

VOX "- Vecinul era, Doamne, să mă ierte, foarte violent. O amenința de mult că o să o omoare. - Aveau scandaluri, certuri? - Se certau, da! Consuma băuturi alcoolice? - Nu prea! - Era o fire violentă? - Era gelos rău."

Anchetatorii au întocmit dosar penal în acest caz și caută să elucideze toate detaliile crimei urmate de sinucidere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2