Date companie
 
 
 
 

Criminalul din Vaslui a fost găsit mort

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, spanzurat, criminal
 

Criminalul din Vaslui care și-a măcelărit soția și și-a înjunghiat fiica a fost găsit mort! Omul de 45 de ani și-a luat viața, exact așa cum amenințase că va face. Anchetatorii îl căutau de câteva zile și au reușit să-l localizeze după semnalul de la telefonul mobil. Ei l-au găsit spânzurat de un copac, într-o pădure din apropierea satului. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a aruncat trupul sotiei într-un sant, pe raza comunei Zăpodeni, unde a fost găsita decedată, iar pe fiica sa a pus-o în portbagajul mașinii și a abandonat-o la marginea unei păduri, din localitatea Poienesti Deal.

LOWER PREMONTAJ VS criminalul in libertate si a sunat mama.mpg de ieri

vox mama
Uite-asa statea fata. Asa era fata. A strigat de doua ori mama, mama


Părinții criminalului sunt încă în stare de șoc.

vox mama 

Le-am omorât pe amândoua. Asa a spus? Da. Am început a plânge, a racni. La vreo jumatate de ora m-a sunat ca sa ma duc sa iau fata, ca misca, sufla.

vox mama

El se omoara si atâta tot. Îi pare rau de ce s-a întâmplat, dar, ce sa mai faca, de-acum faptul e consumat.

Oamenii au spus că bărbatul și-a pierdut mintile din cauza unei aventuri a soției. Ei spun că femeia i-ar fi cerut 4.000 de euro soțului, bani de care avea nevoie amantul ei și de aceea, ei cred că omul a recurs la un asemenea gest extrem. Copila criminalului este în continuare în stare gravă, internată într-un spital din Iași.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2