Date companie
 
 
 
 

Crin Antonescu va propune excluderea lui Andrei Chiliman din PNL

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pnl, antonescu, delegatia, excludere, Chiliman, permanenta, propune
 

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a confirmat ca va propune excluderea primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, din partid. Decizia va aparține, însă, Delegatiei Permanente. Liderul liberal a prezentat și argumentele în sprijinul demersului său.

CRIN ANTONESCU, presedinte PNL "Eu voi face propunerea iar, conform statutului, decizia va apartine Delegatiei Permanente. Aceste persoane au angajat discutii pentru o alta constructie politica, din care PNL nu face parte. Firesc ar fi fost sa demisioneze."

Crin Antonescu a făcut aceste precizări în contextul discuției privind excluderea lui Vlad Moisescu din partid si al zvonurilor potrivit carora pe lista celor care urmeaza sa fie dati afara se afla si Andrei Chiliman.

CRIN ANTONESCU, presedinte PNL "Acum insa suntem mult prea departe si riscam sa generam sau sa intretinem, sa toleram un soi de promiscuitate politica, absolut nesanatoasa."

Fostul presedinte al PNL Sector 1, Vlad Moisescu, a fost exclus din partid, miercuri seara, decizia fiind luata de Biroul Politic Teritorial al PNL Sector 1. In aceeasi sedinta au mai fost exclusi alti 11 liberali. Potrivit unor surse din PNL , urmeaza ca luni la Delegatia Permanenta Nationala a PNL, sa fie propusa excluderea din partid a primarului Sectorului 1 Andrei Chiliman, a deputatului Diana Tusa si a senatorului Calin Popescu Tariceanu. În replica, Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, a afirmat ca excluderea in absenta a colegilor sai din Partidul National Liberal ii intareste convingerea ca trebuie sa ramana in cadrul PNL, pentru a se lupta "din interior".« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2