Date companie
 
 
 
 

Cristi Minculescu a concertat la Bonțida, pentru ultima dată, cu trupa Iris

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Septembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, festival, concert, minculescu, iris, bontida, barock
 

Cristi Minculescu și-a luat adio de la trupa Iris! El a cântat pentru ultima oară cu legendara trupă la Festivalul Barock, organizat la castelul Banffy din localitatea clujeană Bonțida. Pe scenă, Cristi Minculescu părea afectat și nu a mai interacționat cu publicul, la fel ca altădată. El nu le-a spus fanilor, care-l aclamau, ce l-a determinat să părăsească formația.

VOX "Cristi este aici pentru ultima datã și cred cã Iris nu existã fãrã Cristi Minculescu."

VOX "- Vă pare rău de plecarea lui Cristi? - Da cel mai rău. - Ce piesã vã place? - Baby, baby. - Veți asculta în continuare Iris? - Da, deși nu o sã mai fie la fel."

VOX "Să continue, nu aș vrea sã plece! Ar fi bine sã rãmânã în trupã."

In vârstă de 53 de ani, Cristi Minculescu a anunțat pe 28 august că pleacă de la Iris, după trei decenii ca solsit al trupei, din cauza degradării morale a vremurilor pe care le trăim. Minculescu a precizat că decizia nu are vreo legătură cu băieții din formație și că nu se va retrage total din muzică. Considerat cea mai bună voce a rockului autohton, Cristi Minculescu va fi înlocuit la Iris de Toni Șeicărescu. Ultimul mare concert al ''naționalei de rock a României'', așa cum a fost denumită cea mai iubită formație a țării, a fost găzduit de Piața Constituției din Capitală. La show-ul aniversar din iunie, Iris a sărbătorit 35 de ani de carieră.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Dispecera certăreață de la S.A.J. Cluj, anchetată disciplinar ( 16 Februarie 2021 )

  Anchetă disciplinară la la Serviciul de Ambulanță Județean Cluj, după ce un dispecer a avut o reacție halucinantă la apelul unor părinți care aveau copilul bolnav!

 • Incendiu, în Spitalul CF din Cluj-Napoca ( 22 Noiembrie 2020 )

  La doar o săptămână de la tragedia de la Piatra Neamț, un alt spital a fost afectat de incendiu. Pompierii au intervenit, în această dimineață, pentru stingerea focului izbucnit la Spitalul CF din Cluj-Napoca, într-o...

 • Magda Puskas și Emeric Imre au întreținut atmosfera cu muzică folk ( 5 Octombrie 2020 )

  Show de zile mari duminică seara pe Insula Fundeni din Capitală! Emeric Imre și Magda Puskas, doi dintre marii artiști de muzică folk ai României, au reușit să facă publicul prezent să uite de toate grijile și problemele timp de aproape două ore.

 • Pepe, concert de zile mari pe Insula Fundeni ( 14 Septembrie 2020 )

  Atmosferă de poveste, la concertul susținut de Pepe, aseară, pe scena amplasă pe Insula Fundeni! „Sentimente interzise”, “Îmi pasă” sau “Tu n-ai suflet” sunt doar câteva dintre celebrele melodii...

 • Biblioteca din Cluj-Napoca dezinfectează cărțile, filă cu filă ( 1 Septembrie 2020 )

  În Cluj-Napoca, Biblioteca Județeană a început să dezinfecteze cărțile, filă cu filă, cu ajutorul unui aparat special cu raze ultraviolete și ventilatoare create special. Scopul acestei inițiative este încurajarea lecturii.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2