Date companie
 
 
 
 

Cristian Cioacă a fost arestat preventiv

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arestat, preventiv, sange, cadavre, ucidere, cristian, elodia, cioaca, profanare
 

Polițistul Cristian Cioacă a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, după ce magistrații Curții de Apel București au admis recursul procurorilor față de cercetarea sa în libertate, decisă de Tribunalul București. Acuzat de omor calificat și profanare de cadavre, Cioacă este cercetat pentru uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu, dispărută acum 5 ani. El a fost ridicat de polițiști, de la domiciliul său din Pitești, condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș și escortat apoi la București.

CRINA RADU, avocata familiei Ghinescu "- Care sunt probele care au cântãrit în luarea acestei decizii. - Foarte mult sânge! Lucruri care nu au fost avute în vedere și nu au fost gãsite, la prima propunere de arestare, din anul 2007."

Sângele Elodiei Ghinescu a fost descoperit pe tocul pistolului polițistului, aflat în torpedoul mașinii, dar și pe mocheta din portbagaj. Procurorii au mai găsit și pete de sânge pe pereții locuinței lui Cioacă.

prin telefon: EMILIA GHINESCU, mama Elodiei Ghinescu "Un astfel de criminal trebuia prins de mult! Stiu sigur că acesta e criminalul, nu am de ce sã mã ascund dupã deget ca el! L-aș întreba pentru ce a facut acest lucru. L-am tratat ca pe copilul nostru, aproape cã nu fãceam diferențe!"

AMBIANȚĂ "- Aveți profilul criminalului perfect? - Hai că te-ai apãrat bine în instanță. Te simți vulnerabil fără ea?- Creați niște chestii aici, care sunt la limita legalitãții. - Dar dispariția Elodiei cum o explici?"

Inspectorul principal Cristian Cioacă a fost suspendat din funcție printr-o decizie a conducerii I.P.J. Argeș. Soția lui, Elodia Ghinescu, a dispărut de la domiciliul din Brașov în august 2007. Anchetatorii au făcut cercetări ample în apropierea orașului, dar și în județul Argeș, unde locuiesc părinții soțului, însă nu au găsit cadavrul avocatei. Anul trecut, Elodia a fost declarată oficial decedată, pe cale judecătorească.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2