Date companie
 
 
 
 

Cristian Țopescu, înmormântat cu onoruri militare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Mai 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ghencea, militar, inmormantat, Topescu, cimitirul, cristian
 

Celebrul comentator sportiv, Cristian Țopescu, a fost înmormântat, astăzi, cu onoruri militare, la Cimitirul Ghencea Militar. Recunoscut drept cel mai bun comentator sportiv român al tuturor timpurilor, Cristian Țopescu și-a dedicat peste patru decenii de viață sportului românesc, cu mii de transmisiuni directe, în radio și televiziune. El a comentat cele două victorii mondiale ale naționalei masculine de handbal, „noaptea magică” din 1976 a Nadiei Comăneci de la Montreal și momentul în care trei românce au urcat pe podium la Sydney.

OCTAVIAN BELLU, antrenor de gimnastică "Cristian Țopescu poate fi confundat și va rămâne confundat cu performanța, cu excelența, parcă așa a fost destinul său, să fie prezent la cele mai mari victorii ale sportului românesc."

Născut în 1937 la București, Cristian Țopescu a fost comentator sportiv, general de brigadă și senator de București. Și-a început activitatea în 1960, la Televiziunea Română. A fost, succesiv, reporter sportiv, realizator de emisiuni, comentator, redactor șef al secției de sport a TVR, director general adjunct și consilier. Cristian Țopescu s-a stins din viață marți, la vârsta de 81 de ani, la Spitalul Elias din București.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2