Date companie
 
 
 
 

Csibi Barna, cel care l-a spanzurat pe Avram Iancu, a fost detasat la Abrud

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sarbatoare, spanzurat, Iancu, avram, maghiari, functionar, barna, detasat, abrud, alba
 

Functionarul public Csibi Barna, intrat in atentia opiniei publice din Romania, dupa ce a spânzurat o păpușă de paie întruchipându-l pe Avram Iancu, va fi detașat pentru șase luni la Direcția de Finanțe Abrud, din județul Alba. Etnicul maghiar a facut acest gest in timpul ceremoniilor organizate la Miercurea Ciuc, cu ocazia Sarbatorii Maghiarilor de Pretutindeni.

ALEXANDRU CHIOREANU, director, D.F.P. Harghita "I se asigurã toate conditiile prin lege: costul transportului, indemnizatie de cazare, spatiu de cazare, are toate conditiile."

CSIBI BARNA, functionar public, D.F.P. Harghita "Este obligatoriu, ordinul nu se discutã. Conform legii, detasarea se face când e nevoie de personal calificat în unitatea unde se detaseazã.

Csibi Barna este cercetat penal pentru instigare la discriminare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Explicațiile ministrului Mediului privind intervențiile în cazul urșilor ( 25 Iunie 2021 )

  Ministrul Mediului, Tanczos Barna, explicații privind propunerea ca urșii agresivi să fie tranchilizați și relocați sau împușcați în 24 de ore. Tanczos Barna a precizat că se va interveni astfel în cazul urșilor...

 • Sărbătoarea Rusaliilor sau Pogorârea Sfântului Duh ( 20 Iunie 2021 )

  La 50 de zile de la învierea lui Iisus Hristos creștinii ortodocși sărbatoresc Rusaliile sau Pogorârea Sfanțului Duh. Duhul Sfânt a coborât între apostoli, în chipul unor limbi de foc, iar aceștia au început să vorbească în limbi străine, pe care nu le știau până atunci. Evenimentul marchează și întemeierea Bisericii.

 • Angajații unei benzinării din Alba, anchetați pentru furt de combustibil ( 17 Iunie 2021 )

  Mai mulți angajați ai unei benzinării din județul Alba sunt acuzați că ar fi furat combustibil de la locul de muncă! Pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit, complici le-ar fi fost mai mulți șoferi de camioane.

 • Turist britanic, găsit spânzurat în pădure, aproape de Bușteni ( 18 Mai 2021 )

  Un turist britanic dat dispărut de familie a fost găsit spânzurat în pădure, în zona dintre Bușteni și Poiana Țapului. Salvamontiștii au intervenit în noaptea de luni spre marți, în căutarea unui cetățean...

 • Inițiativa „Vinerea Verde”, pentru reducerea poluării ( 10 Martie 2021 )

  Ministerul Mediului a lansat inițiativa „Vinerea Verde”, prin care invită cetățenii să renunțe la autoturism în ultima zi lucrătoare a săptămânii și să folosească mijloace de transport mai puțin poluante.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2