Date companie
 
 
 
 

Csibi Barna, cel care l-a spanzurat pe Avram Iancu, a fost detasat la Abrud

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sarbatoare, spanzurat, Iancu, avram, maghiari, functionar, barna, detasat, abrud, alba
 

Functionarul public Csibi Barna, intrat in atentia opiniei publice din Romania, dupa ce a spânzurat o păpușă de paie întruchipându-l pe Avram Iancu, va fi detașat pentru șase luni la Direcția de Finanțe Abrud, din județul Alba. Etnicul maghiar a facut acest gest in timpul ceremoniilor organizate la Miercurea Ciuc, cu ocazia Sarbatorii Maghiarilor de Pretutindeni.

ALEXANDRU CHIOREANU, director, D.F.P. Harghita "I se asigurã toate conditiile prin lege: costul transportului, indemnizatie de cazare, spatiu de cazare, are toate conditiile."

CSIBI BARNA, functionar public, D.F.P. Harghita "Este obligatoriu, ordinul nu se discutã. Conform legii, detasarea se face când e nevoie de personal calificat în unitatea unde se detaseazã.

Csibi Barna este cercetat penal pentru instigare la discriminare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Inițiativa „Vinerea Verde”, pentru reducerea poluării ( 10 Martie 2021 )

  Ministerul Mediului a lansat inițiativa „Vinerea Verde”, prin care invită cetățenii să renunțe la autoturism în ultima zi lucrătoare a săptămânii și să folosească mijloace de transport mai puțin poluante.

 • Ministrul Muncii anunță demararea operațiunii de recalculare a pensiilor ( 2 Februarie 2021 )

  Toate dosarele de pensie vor fi revizuite, în baza unor informații care vor fi necesare în formula de recalculare a acestora. Este anunțul făcut, astăzi, de ministrul Muncii, Raluca Turcan. Ea a precizat că operațiunea...

 • Percheziții, la hoții de lemne din județul Alba ( 21 Decembrie 2020 )

  Percheziții în județul Alba, la persoane bănuite că au tăiat copaci ilegal. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au descins la 23 de adrese.

 • Preot de la Iași, găsit spânzurat în podul casei ( 12 Decembrie 2020 )

  Caz șocant, la Iași! Un preot din cartierul Galata a fost găsit spânzurat în podul casei. Sora sa este cea care a făcut cumplita descoperire și a alertat autoritățile. El nu a lăsat în urmă niciun bilet de adio.

 • Start Show România, ediție de sărbătoare ( 5 Decembrie 2020 )

  O nouă ediție din spectacolul dumneavoastră preferat "Start Show România", mâine, de la ora 13:00, la Național TV! Gazdele emisiunii, Diana Matei și Adrian Enache, v-au pregătit o ediție specială, de sărbătoare.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2