Date companie
 
 
 
 

Cuplul prezidențial, Carmen și Klaus Iohannis, la concertul de Crăciun de la Sibiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Decembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : concert, ambasada, copii, craciun, sibiu, centru, orfani, carmen, italiei, klaus, iohannis, brasioli
 

Carmen și Klaus Iohannis, prima apariție în public după tragedia din Clubul Colectiv! Cuplul prezidențial a mers la un concert de Crăciun, organizat la Sibiu de Ambasada Italiei. Carmen și Klaus Iohannis au fost întâmpinați pe covorul roșu de ambasadorul Italiei, Diego Brasioli, și de soția acestuia.

AMBIANȚĂ "- Bună seara! - Bună seara! Sunt onorat! - Domnule ambasador! Soția mea, consulul nostru. - Bună seara! - Mulțumesc! E minunat!"

Carmen Iohannis a strălucit la brațul soțului său, într-un costum deschis la culoare, cu accente argintii. Concertul a avut loc în Sala Thalia a Filarmonicii din Sibiu și a durat o oră.

AMBIANȚĂ "- Bună seara! Cum a fost? - Bună seara! Un concert foarte frumos."

VOX "Domnului președinte credeți că i-a plăcut? - Sunt convinsă! A fost dedicat dumnealui."

VOX "Prezența dânsului a faăcut și mai spectaculoasă toată seara."

VOX "Din când în când, așa, bătea ritmul, că i-a plăcut."

VOX "A fost o surpriză! Ne-am bucurat că l-am văzut. - Credeți că i-a plăcut concertul? - Sunt convinsă!"

Înainte de concert, președintele a vizitat un centru social pentru orfani din Sibiu. Copiii l-au răsplătit oferindu-i bomboane, gest care l-a impresionat enorm. Dup vizita la centrul pentru orfani, Klaus Iohannis a postat câteva fotografii pe facebook, împreună cu un apel către români. ”Orice gest de sprijin și afecțiune înseamnă o bucurie imensă pentru ei. Solidaritatea și implicarea noastră reprezintă o șansă în plus pentru viitorul lor", a scris presedintele.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2