Date companie
 
 
 
 

Cura de slăbit cu bicarbonat, mortală pentru o femeie din Vaslui

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Octombrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, moarta, femeie, cura, bicarbonat, slabit, dieta
 

Dietă ucigașă! O femeie de 49 de ani din Vaslui a murit după ce a ținut o cură de slăbire cu bicarbonat de sodiu. Femeia a ajuns în stare critică la spital, cu intestinele perforate. A fost operată și totul părea că s-a rezolvat. Elena se simțea bine și era pe punctul de a se externa, însă, la 17 zile de la operație, inima femeii a cedat. Cadrele medicale au încercat să o resusciteze, dar a fost în zadar.

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter "Femeia începuse o curã de slãbire în care folosea bicarbonatul de sodiu alimentar. Într-una din zile, a asociat substanța cu apă minerală carbogazoasă și cu struguri. Se pare că această combinație a fost fatală."

Culmea, această dietă este recomandată de unele site-uri de internet, fără nici un discernământ. Bicarbonatul de sodiu este, din punct de vedere chimic, o sare acidă. Medicii spun că supradozarea poate provoca contracții musculare, hipertensiune, edem cerebral și afectarea organele interne, putându-se ajunge, în unele cazuri, chiar la deces. Oficialii spitalului vasluian au declarat că, până în prezent, familia victimei nu a depus nicio plângere prin care să reclame modul în care pacienta a fost îngrijită. Pentru a elucida misterul morții femeii, polițiștii vasluieni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2