Date companie
 
 
 
 

Cursă ciclistă de 1 Mai, între București și Constanța

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, bucuresti, cursa, ciclisti
 

Vremea s-a dovedit cel mai împătimit suporter al celor 150 de cicliști, care-au pedalat, anul acesta, în cursa București-Constanța, cu ocazia minivacanței de 1 Mai. Startul a fost dat de fosta campioană mondială la gimnastică Andreea Răducanu.

ANDREEA RĂDUCANU, fostă campioană mondială la gimnastică "Vă felicit, vă apreciez. Am înțeles că nu se cântă imnul. Ca atare, drum ușor și mergeți cu atenție. Baftă!"

Fosta gimnastă nu s-a încumentat, însă, la o asemenea aventură.

ANDREEA RĂDUCANU, fostă campioană mondială la gimnastică "Am fost întrebată, mai devreme, dacă merg alături de voi și am răspuns că nu cred că mă țin grisinele, dar voi începe antrenamentul până la anul, la următoarea editie."

VOX "Faci totul cu dedicație și faci totul dinăuntru. Pentru Constanța îți trebuie cam 400 de km făcuți în picioare dintr-o bucată, adică de 4 ori câte o sută. Dacă nu i-ai făcut, egal zero. "

VOX "Dacă ne ajută puțin vântul, traseul e dulce. Dacă nu ne ajută vântul, e greu."

În expediție, au plecat și fetele.

VOX "Cum de ți-ai lăsat prietena să plece într-o asemenea cursă? Păi, am încredere în ea. Eu n-am putut să merg, pentru că am treabă în weekend-ul ăsta. Nu i-am cerut voie."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2