Date companie
 
 
 
 

Curtea Domneasca din Targoviste, respect pentru trecut

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proiect, turisti, targoviste, curtea, sistem, prietenii, domneasca
 

Incursiune turistica in istorie, la Targoviste! In incinta Complexului Muzeal "Curtea Domneasca" din Targoviste a avut loc, joi, lansarea unui proiect intitulat " Sistem si prietenii, Complexul Muzeal Curtea Domneasca din Targoviste, respect pentru trecut". Scopul: promovarea potentialului turistic local. Reprezentantii Asociatiei Star Education, coordonatorul proiectului, spun ca turistii, dar si localnicii din judetul Dambovita, vor avea parte, in 10 si 11 septembrie, o multime de surprize. Organizatorii anunta spectacole, seminare ecologice, ateliere mesteșugăresti și vanzare de produse regionale, toate cu caracter medieval.

GABRIEL FLORIN BORIGA, primar, Targoviste, jud. Dambovita "Targoviste poate mai mult. Si iata ca usor usor, incepand cu decorul in care ne aflam, incepand cu ruinele vechii cetati Targoviste, turnuri-toate aceste lucruri sunt doar mici repere a ceea ce Targoviste poate sa insemne intr-un circuit turistic al Romaniei."

ZOLI TOTH, solistul trupei Sistem "Imi doresc tare mult ca acest mini-festival de doua zile sa fie tot timpul in memoria celor din Targoviste dar si a turistilor care le dorim sa vina aici cu ocazia acestui eveniment."

ANCA LUPES, manager proiect "Vor fi doua zile pline de intamplari artistice, sau istorice, sau ecologice pentru ca asa cum probabil stiti, Zoli este implicat in miscarea Eco din Romania iar ecologia este un lucru pe care trebuie sa il avem in vedere pentru viitorul nostru."

FLORIN POPESCU, presedinte, Cons. Jud. Dambovita "Vreau sa va spun ca aici la noi, Curtea Domneasca reprezinta cel mai important simbol alaturi de Turnul Chindiei, pentru targovisteni si pentru damboviteni."

Valoarea totală a proiectului este de peste 1 milion de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2